Ez a fantommercato eddig a vezetőség legnagyobb találmánya. Fenntartja a rettegést és izgalmat az utolsó pillanatig, utoljára A Dolog (1982) volt rám olyan hatással, mint ez a nyár. Nem bízom senkiben, s azt lesem, hogy mikor és mivé fog átalakulni a csapatom. Közben mintha senki nem az lenne, mint akinek látszik, és sorra fogynak a keretből az emberek, mint a 10 kicsi négerben. Lángszórót még nem láttam, de talán az is csak idő kérdése.
SZÜRREÁLISBA HAJLÓ HÍREINK:
Musah megkapta a selyemzsinórt Furlanitól és Tarétől. Minimum szokatlan, hogy még el sem adott (de annak igazán a közelében sem lévő) játékosra kimondják kerek-perec, hogy "nem rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, mint amire a projektnek szüksége van". És, hogy el is köszönünk tőle. Tíz kicsi néger, mondom én.
Eközben Kongó Állam (nem tudom, melyik a sok közül) 14 millió euróval támogatja szeretett klubunkat, cserébe a kongói címer is ott virít majd a következő (2026/27-es) szezontól a Milan címere mellett/alatt/fölött. De persze Furlanit zavarja, hogy a Milant egyesek holmi "gazdasági társaságnak" aposztrofálják. Alaptalan rágalom.
Eladtuk a keret legértékesebb játékosait (Leao kapcsán azért még várunk az igazira), a távozókkal a keret értéke 370 millió euróra csökkent, ami sosem látott mélység. És nem Modric és/vagy Xhaka fogja ezt feltornászni. És persze senki nem érti, mi a gondja a szurkolóknak, hiszen még mindig itt van nekünk Loftus-Cheek. De hiába mondja rá most hirtelen Tare és Furlani, hogy ő Európa egyik legteljesebb középpályása valójában, ettől a 10 milliós értéke még nem lesz 55-60 millió. Ez nem a tőzsde. Vagy talán azt hiszik, ha eleget mondogatják, a végén még mindenki - beleértve Rubent is - elhiszi magáról/róla, hogy hozzá fogható játékos nincsen. Reijders helyett tehát már meg is van a pótlás: Ruben Loftus-Cheek. És még a telefont sem kellett felemelni hozzá:
Furlani ma reggeli nyilatkozata: "megvolt az első igazolásunk (Tare), és rögtön a második is (Allegri). Tehát már két igazolásnál tartunk valójában, és nem ezek lesznek az egyetlen igazolások". Ez jó hír, és még a nyugdíjakat is elutalják ebben a hónapban is. De a két új igazolásnál maradva, melyikük fogja lőni a gólokat? Tare középcsatár volt, belőle kinézem. Forradalom persze nincs, hiszen csak 8-10 játékos megy alsóhangon. De ha csak 2-3 érkezik, akkor valóban nincs forradalom. Csak keretszűkítés és amortizáció.
Furlani pedig már a RedBird weboldalára irányítja a sajtótajtékoztatón a kedves érdeklődőket, akik nem értik Ibra úr szerepét. Ott mindenki megláthassa, milyen fontos pozíciót tölt be emberünk:
Mára a végére értünk. A forrásokat azért linkelem be, mert olyan szürreálisak a bennük elhangzottak, hogy a modik rémhírkeltés miatt gondolkodás nélkül törölnék, mert ők sem hiszik el, hogy ez igaz lehet.
@anselmo már nagyon hiányzott egy optimista, szebb jövőképet felvázoló írás, köszönöm szépen.
Kíváncsi vagyok, hogy ki mit szól az eddigi érkezőkhöz!
Látva az új játékosokat én egyre bizakodóbb vagyok! 🙏
Gondolom ez vicc, mivel jövő héten indul igazából az igazolási időszak.. 🙂
Ez a fantommercato ...
És még pluszban a pletykák:
Theo jó eséllyel megy a sivatagba
Milan még soha nem volt ilyen közel Riccihez: 25 milliós művelet bónuszokkal együtt….
Pobegát nem veszi meg a Bologna, mert "sok pénz". De mivel jó szezont futott 1400perccel, ezért kölcsönvenné....
@hegyaljani Adli, Pobega, Bennacer, Sala, Okafor, Lazetic, Colombo és Vasquez is visszatért. Sok tapasztalattal és játékperccel a hátuk mögött.
Kész az új csapatunk!