Fórum
Igazolási hírek (ér...

Igazolási hírek (érkezők)

Oldal 14 / 15

Anselmo
(@anselmo)

Egyetértek. 

Igazáság szerint semmi más nem vagyunk, csak egy közönséges játékosbörze. Rengeteg játékos érkezik és távozik minden évben, a keret harmada/fele minden szezon végén/közben lecserélődik, miközben teljesen bizonytalan és esetleges tranzakciók köttetnek minden évben. Olcsón, még olcsóbban, a legolcsóbban! Ez a jelmondat. Kínosan ügyelnek rá, hogy a mai viszonyok között se értelmezhető összeget, se komoly fizetést ne adjunk senkinek és senkiért - leszámítva esetleg kivételt (bár átigazolási díjakat illetően még kivétel sincs). Ez nem véletlen, ugyanis nagyon is tisztában vannak vele, hogy amit ők projketnek, AI-stratégiának, moneyballnak hívnak, az nem más, mint puszta gazdasági szerencsejáték. Szerencsejáték, amelyben a vételek túlnyomó többsége haszontalan lesz hosszabb távon, és 1-2 éven belül szabadulni kell majd tőlük. A játékosok egyfajta pénzügyi forgóeszközök szerepét töltik be, gyors leértékelődéssel az esetek túlnyomó többségében. Ezért is az olcsóság: lehessen gyorsan szabadulni, jó kilátásokkal, és minél kevesebbet bukni adott esetben, ha ez mégsem jön össze. Semmi másról nem szól a RedBird modellje. A futballhoz pedig 0.0 köze van ennek az egésznek.  

A klubnak se ambíciói, se identitása, ez csak egy keltetőgép az amerikaiak elképzelései szerint. Mivel azonban az eredmények romlanak, ezért nincs már kereslet a játékosainkra (néhány ismert kivétellel természetesen), igazán se venni nem tudunk már, eladni meg főleg nem. Az egész "projekt" beragadt. Beindult egy öngerjesztő folyamat, amely - és merem vállalni ezt a véleményemet - az összeomlás szélére fogja sodorni a Milant, amennyiben azonnal (de legkésőbb a nyáron) nem fordítják meg azt. És ez alatt nem azt értem, hogy megy majd egy-két-három kulcsjátékos, és jön mondjuk 9 ilyen igazolás helyettük: Goglichidze, Belahyane, Frendrup, Zhegrova, Parrott, Chukwuemeka, Dorgu, Mosquera, és Kulusevski. Mert kinézem, hogy ez lesz.       

A Milan felemelkedése ott kezdődne, hogy elkezd újra futball klubként működni a szimpla játékosbörze helyett. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.01.17. 14:50
Mutt
 Mutt
(@mutt)

A bolhapiacról akarnak meggazdagodni 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.01.17. 15:51
Lacinho
(@lacinho)

Ide írok mert chatre sajnos napi 1 nél többször nem nagyon sikerül 😀

Azoknak akik tényleg elhiszik hogy 36 milliókat ajánlottunk:

Míg azonban Gimenez és a Milan között megállapodás van, a Feyenoord falat emelt kettejük közé. A Rossoneri az elmúlt napokban valamivel kevesebb mint 30 millió eurós ajánlatot tett a csatárnak járó bónuszokkal együtt, de határozott nemet kapott Denis te Kloese technikai igazgatótól.

Nem lesz ebből fix 40... Mert a Feyenoord bónuszok nélkül akar fix 40 et. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.01.25. 11:32
Lacinho
(@lacinho)

Aki elhiszi hogy adunk 30-40 et télen annak küldöm :

Scaroni:

Megérkezhet egy nagy támadás a támadásba, mint például Santiago Gimenez?

„A januári átigazolási időszak mindig nehéz, nem vagyok benne biztos, hogy januárban sikerül megszereznünk azt az erősítést, amiről beszélsz. Meglátjuk, most beszéltem Furlanival, ő az, aki ezekkel a kérdésekkel foglalkozik.

„De minden bizonnyal nagyon odafigyelünk egy erős Milan létrehozására. Emlékeztet mindenkit, hogy most nyertünk egy szuperkupát, amelyben senki sem volt a kedvencünk. Már megvan az erőnk, de a bajnokságban is azok akarunk lenni

Nem fogja elrontani a tulaj hogy mondhassa idén is +OS pénzügyi évet zár. Abba meg nem fér bele télen a kiadas mert megint mindent elkoltottek nyáron. Elvileg a probalkozás is úgy volt olcsó kölcsön +30 nyáron fixen de abból meg hogy pótolja a Feyenoord... Pénz nélkül nehéz vasarolni

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.01.26. 13:15
gumicsiga
(@gumicsiga)

Meg akartuk venni Zikrziee-t 40-ért,de nem tudtunk megegyezni az ügynökével. Megvettük Moratat 13-ért,de nem vált be, a különbözetet nem költöttük el más játékosra.

Most el akartuk adni Tomorit -ez már tényleg egy vicc- de ő nem akart váltani ezért maradt a Milanban, el akartuk adni Pavlovicot, aki szintén önszántából maradt a Milanba, mégis ki játszana hátul, hogy ők aláírnak?? Bonera vagy egy tehetséges feka a francia 2-ből??  Ha őket el akarjuk adni, akkor nincsek engedtük el Kalulu-t..? Ha drágább csatárt akarunk venni akkor meg minek igazoltuk le Pavlovicot?

Rengeteg kérdés merül föl a vezetőség tehetetlenségével kapcsolatban, már csak abban reményekdhetünk, hogy 10 játékosból egy talán előre lépést fog jelenteni..

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.01.27. 16:50
Mutt
 Mutt
(@mutt)

Zsákutca cardinale játékospolitikája ez most már szerintem mindenkinek egyértelmű. Akinek meg nem, annak is az lesz

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.01.27. 17:40
Jackoby5
(@jackoby5)

Én csak kapkodom a fejemet, pedig még nincs is vége a napnak.
Joao Felix esetében kár hogy nicns vételi opció, de a mai hírek fényében, a napokkal ezelötti hír hogy pár játékos nem szereti SC modszereit igaz lehetett, mert az említett játékosokért mind érkezett ajánlat, Leaot és Theot csak beszaratták, a többit úgy kib..tak mint annak a rendje.. :O

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.02.03. 19:34
hodyzoli
(@hodyzoli)

SC<->Nonseca, Walker <-> Calabria, Santi <-> Morata, Bondo <-> Benna, Sottil <-> Okafor, Felix <-> ? felkészül Chukwueze, bár már majdnem 10 óra, de azért suttogják hogy figyelő szemeidet Londonra vessétek, a Fulham bepróbálkozik úgy néz ki.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.02.03. 21:59
pampalini
(@goldmarci)

@hodyzoli nem lehetne inkább Jovic?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.02.03. 22:27
hodyzoli
(@hodyzoli)

@goldmarci

MilanNews.it

Luka Jovic nagy valószínűséggel Milánóban marad: a szerb támadó nemet mondott a Monzának és a Szpartak Moszkvának. Az egykori Real Madrid és Fiorentina-játékos minden ajánlatot elutasít, mivel meg van győződve arról, hogy még sokat adhat a Conceicao által irányított csapatnak.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.02.03. 22:43
Lansky
(@lansky)

Joao Félixet nem akarják bejelenteni? Miért nem hivatalos még mindig?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.02.04. 06:53
Nobody
(@nobody)

@lansky nem lehet, hogy csak nagy dérrel dúrral akarják bejelenteni? Az ő érkezése mégis csak "esemény számba megy"...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.02.04. 07:12
dreid
(@dreid)

A téli igazolásokkal kapcsolatba vegyesek az érzéseim. Lehet jók lesznek, de nem ismerem a játékukat, így nem tudom véleményezni, hogy mennyire jók, de nekem az a meglátásom, hogy mivel 3 középpályással játszunk, Fofana, Reijnders, Musah hármasnak nagyjából végig kell nyomni az egész szezont, főleg, ha Loftus-Cheek ennyire sérülékeny. Esetleg az új Bondo kaphat valamennyi szerepet. Lehet, hogy ennyi van a perselyben, de egy Olasz középpályás kellett volna szerintem.

Amennyiben hivatalossá vállnak az esti igazolások, a következő lesz/lehet a helyzet a milannews szerint.

SERIE A nevezések

Külföldiek (17/17)
1 - Maignan
2 - Tomori
3 - Thiaw 
4 - Pavlovic
5 - Walker
6 - Theo
7 - Fofana
8 - Loftus-Cheek
9 - Reijnders
10 - Chukwueze 
11 - Pulisic
12 - Joao Felix
13 - Leao
14 - Abraham  
15 - Gimenez
16 - Jovic
17 - Emerson Royal

Saját nevelés (1/4)
1 - Gabbia (vivaio club)

Olasz nevelés (3/4)
1 - Sportiello (vivaio Italia)
2 - Florenzi (vivaio Italia)
3 - Sottil (vivaio Italia)

22 év alatti (illimitati)
- Terracciano
- Musah
- Jimenez
- Bondo
- Bartesaghi
- Torriani
- Camarda

LA LISTA PER LA CHAMPIONS LEAGUE

Külföldiek (17/17)
1 - Maignan
2 - Tomori
3 - Thiaw 
4 - Pavlovic
5 - Walker
6 - Emerson Royal
7- Theo
8 - Fofana
9 - Loftus-Cheek
10 - Reijnders
11 - Musah
12 - Chukwueze 
13 - Pulisic
14 - Joao Felix
15 - Leao
16 - Abraham  
17 - Gimenez

Saját nevelés (1/4)
1 - Gabbia (vivaio club)

Olasz nevelés (3/4)
1 - Sportiello (vivaio Italia)
2 - Florenzi (vivaio Italia)
3 - Terracciano (vivaio Italia)

LISTA B (illimitati)
Nava, Torriani, Bartesaghi, Bozzolan, Coubis, Magni, Paloschi, Bakoune, Liberali, Victor, Malaspina, Stalmach, Traore, Camarda, Sia.

https://www.milannews.it/primo-piano/focus-mn-le-liste-serie-a-e-champions-del-milan-dopo-il-mercato-di-gennaio-565805

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.02.04. 09:58
Gagacs
(@gagacs)

@lansky nemrég mentek még csak orvosira. Gondolom utána aláírás, aztán a bejelentés. Asszem a mercato zárásnál a papírok cseréje, meg leadása a ligának a fontos, az orvosit utána is megcsinálhatják. Max ha nem megy át akkor nincs aláírás.

@dreid, Gimenez nem számít külföldinek, azt olvastam van olasz útlevele.

A hozzászólás módosítva: 7 nap telt el , Gagacs
VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.02.04. 10:08
Anselmo
(@anselmo)

Az biztos, hogy a Milan történetének leghektikusabb és zaklatottabb téli mercatóján vagyunk túl. Ez sajnos azt is jelzi, hogy mekkora a baj, a káosz és a csalódottság a klub háza táján. Szerintem a zágrábi tragédia (s előtte a Juve elleni borzalom) az utolsó ködfoltokat is felszárította a vezetőség szeme elől, hogy itt bizony nem érdemes várni és reménykedni. Itt valaki nyáron nagyon, de nagyon csúnyán elszámította magát. Úgyhogy jött egy ilyen purgálás, hosszú kések éjszakája, kinek hogy tetszik, jött, aminek jönnie kellett. A marcato kapcsán asszem éppen veled vitásztunk egyet nyáron dreid, hogy elmentek-e a falig a vezetők, nagyon sérelmeztem, hogy szerintem nem. Most ezzel nem vádolhatom őket, ami télen lehetséges, azt kimaxolták teljesen, ennél több aligha lehetett volna ebben. A középpályára Ricci már fél lábbal itt van, de Cairo nem engedte el most, hiába kérték. Ez van, januárban vannak ilyen limitációk, ezt el kell fogadni. 

Maguk az igazolások szerintem karakterükben és mennyiségükben teljesen megfelelnek. Én egyáltalán nem vagyok csalódott az érkezők névsorával, semmilyen értelemben. Hogy ez mire lesz elég ezen a ponton, az viszont erősen kérdéses. Már február van, nagy a hátrány a 4. helytől (8 pont). A morált nem tudom, mennyire fogja felrázni az újak érkezése. Ráadásul ez most csak egy elkezdett munka volt, nem befejezett. Ennyit lehetett kihozni a távozók kapcsán is, de nem kevés olyan játékos maradt, akinek a sorsa erősen kérdéses (Abraham, Royal, Jovic, Theo Hernandez, Chukwueze, Loftus-Cheek, Terracciano), és korántsem biztos, hogy itt fognak/akarnak maradni. Ez nem kevés, nagyon nem. Ennyi bőven-bőven elég, hogy szétzilálja a morált, a csapatmunkát, ha ők nem húznak, vagy akarnak, vagy csak alkalmatlanok szimplán még a rotációra is. Javult a helyzetünk, ez biztos. Hogy eleget-e a BL eléréséhez, vagy a továbbjutáshoz idén, abban nem vagyok biztos. 

Nyáron kell befejezni, ami most elkezdődött. Nagyon valószínű, hogy BL-indulás nélkül ráadásul. Az 5 igazolásból 3 csak kölcsönbe jött, vagyis az ő sorsuk is erősen kérdéses (ahogy az edzőé is, ne felejtsük!!). Tűzoltás zajlik ezerrel. De nem kellett volna játszani a gyufával... sajnos a nyári helyzetértékelés egyáltalán nem bizonyult pesszimistának, és most lássuk meg, mi menthető még. Amit lehetett azt megtették most, de olyan borzalmas hibák sorozatát követték el nyáron, hogy azt az élet ilyenkor nemigen szokta büntetés nélkül hagyni. Ennyit nem lehet hibázni. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.02.04. 10:35
Gagacs and doubleb1234 reacted
Oldal 14 / 15