Szégyen ez az egész Milan, a játékosokra egyöntetűleg nem lehet haragudni, jelenleg szerintem az edzőzést is el kéne felejteni. Így ,hogy egy alkalmatlan hozzánemértő vezetése van a klubbnak egyre többet olvasom megint Maldini nevét. Már korábban is egyetértetten azzal, hogy a jelenlegi felhozatal nem fogja tudni pótolni az MM párost, most viszont úgy vagyok vele, hogy nincs is értelme a Milannal foglalkozni addig, amíg a redbird a tulajdonos és csak leépítik azt, amit anno évet alatt húztak föl.
Az nem lehet kérdés, hogy merre tart a Milan, borzasztóan rossz döntések, mind játékosok és edzők kiválasztása mellett. Elköltöttek egy rakat pénzt, eladtak mindenkit a korábbi bajnok keretből és elérték azt, hogy egy fixen top hármas csapatot 2 év alatt teljesen leépítettek, középszintű értékek nélküli csapat lett a Milan.
A játékosok egyénileg nem lennének rosszak, egyszerűen a keret összeállításával van a baj, hozzá nem értő a footballt csak elméletből ismerő emberek manager programot játszanak.
Nálam Camarda eladásának körülményei verték ki a biztosítékot, Ibra volt, aki megvétózta a transfert, tehát magát az eladást nem ő kezdeményezte -akkor ki fszom???-. Itt lett nyilvánvaló ,hogy az eladásokat, igazolásokat a Furlani-Moncada páros dönti el, Ibának talán van beleszólása, de ha lenne döntéshozatali lehetősége, akkor nem kellett volna a folyamat közben megvétóznia a Camarda transfert.
Nehéz szavakat találni..
A sok év BL nélkül, kínaiak, Elliot Maldini majd Redbird és Zlatanék.
Én azt gondolom, hogy Maldiniék valamit felépítettek azt Gerry kezdve Maldini elküldésével és hozzá nem értő emberek kinevezésével totálisan elrontotta, leépítette.
Nonszensz, hogy egy Scudetto győztes középpályából Kessie, Tonali, Bennacer már senki nincs itt.
Ahhoz a győztes Scudetto csapatnak tényleg 2-3 top igazolás kellett volna, de nem, mikor Maldini ezt kérte elküldték, majd az új embereknek megnyílt a pénzcsap érdekes módon. Igen ám, csak ők totálisan szar keretet raktak össze és most itt bele lehet menni, hogy egyénileg esetleg jobb képességű játékosok érkeztek, de azért a foci nem ennyire egyszerű, ha az lenne akkor nem kérdés, hogy mindig a több pénzzel rendelkező csapat nyerne.
Fontos a kémia, az egyéni karakterek, akarat. Én most ne haragudjatok, de eljutottam oda, hogy bárki mehet egy ilyen szezon után. Egyedül talán Pavlovic az, aki nem is képességeivel emelkedik ki, de kb ő az egyetlen aki meghal a mezért a pályán, és ez lenne az alap! Mindenkitől.
Aki erre nem hajlandó annak meg kell mutatni az ajtót.
Bár addig teljesen felesleges bármiről beszélni, amíg Ibráék vezetik ezt a klubbot. Olyan mérgező lehet a hangulat Milanellóban, hogy bele se merek gondolni. Egyszerűen bűzlik az egész.
Valószínűleg egy új tulaj vagy egy teljes menedzsment váltás lenne a megfelelő.
Az az igazság, hogy ilyen lélektelen bandát akik ennyire inkompetensek még talán az elmúlt 20 évben nem láttam itt. Pedig sok minden volt itt..