Csak sajnálni tudom azokat az AC Milan szurkolókat, akik halál elkötelezetten, vérrel-verejtékkel a club mellett vannak. Egyfolytában csalódnak, folyton-folyvást. Akiknek ez a csapat tényleg a majdnem mindent jelenti. Én nem ez a kategória vagyok, de nagy szerencsém, mert már megbolondúltam volna, ha igen. Post sctipt: A kiesés garantált jövő héten, ezt előre megmondom.
Nos, én akkor is itt voltam és szurkoltam amikor Niang,Honda,Montolivo féle szarbagázstól vártuk a megváltást. Ahhoz képest a mostani időszak is álom kategória.
Igaz zavar ez a mentalitásos dolog, és remélem Leao-t elviszik 120misiért az arabok a nyáron, de bárhogy is legyen, én biztosan maradok és szurkolok a csapatnak, néha savanyú a szőlő és szar magas vérnyomással elaludni de a csapat nem olyan mint egy zokni... nem cserélgetjük!
@jackoby5 Tudod, hogy miben tévedsz? Én már azt a féle csapatot is láttam, Honda, meg Tarabt, meg Mesbah, stb. De attól a csapattól senki nem várta a "megváltást". Mindenki tudta, hogy Berlu papa pénze odalett, és a klub adósságban úszva a túlélésért szűköl. Meg hogy előbb-utóbb el kell adja. Meg is tette. Ez a mostani galeri viszont telistele sztárokkal, nemzetközinek csúfolt klasszisokkal, Theo, M.Maignan, Leó, Félix, Gimenez, Walker, Reijnders, Pulisic... és mégis olyanok, mintha a Torino játékosai vettek volna fel AC Milan mezt. Itt nem azzal van a baj, hogy ezek nem tudnak. Csak nem akarnak, és szarnak rá. Rátok, és minden milanosra is. Ezt biztos fáj hallani, de így van.
Én nagyon nem hasonlítanék össze egy csődközeli helyzetet a mostanival, amikor elvbe minden adott lenne egy kiváló Milanra, de közben egy adag guánó az egész, amit előadnak hétről-hétre. Néha becsúszik egy-egy statisztikai hiba... ez nem istenes ahhoz képest kedves sporttárs, hanem felháborító és elkererítő. Mert ez parlagon hagyott lehetőség. Egy ősbűn. Az meg csak egy koldusopera volt Berlu papa uralkodásának végén. Szerintem ma sokkal jobban fáj ezt látni így, mint akkor, amikor a club szinte reménytelen helyzetben volt.
@liremille Nem hasonlította össze, annyit írt hogy szerinte azt rosszabb volt nézni, ez meg szubjektív dolog. Nem modta hogy jobb vagy rosszabb volt a csapat helyzete anyagilag, vezetőség szempontjából stb.
88-89 óta vagyok Milan szurkoló és ha kiesünk akkor is az maradok. Ez van. Attól még fel tudom baxni magam és elküldeném a 90%-át a csapatnak/vezetőségnek a fenébe, de a Milan marad a Milan, én sem tudnám "lecserélni" csak úgy "bemondásra".
@hodyzoli Persze, ebben nincs vita. Nem kell cserélgetni. De hogy nem éri meg nekem pl. erre időt fecsérelni, pláne 2 órát, az is tuti. És ez azért gáz, mert a lehetőség adott volna a jó eredményt elérni és megcélozni, de semmit nem hoznak ki belőle. De mentsen a jó Isten attól, hogy belelszóljak, ki mire költi el az idejét. Csak a magam nevében beszélek, hogy nekem itt van a határ, amit erre a csapatra áldozni tudok, óhajtok, amíg ők ennyire vesznek komolyan engem, és mindenkit akik értük szurkol.
@liremille Korrekt, teljesen megértem amúgy, csak én mazochista is vagyok úgy néz ki 🙂 .
Ez a tegnapi blama nem azért fáj, mert kikaptunk, hanem azért, mert lélektelen volt a Milan. (ráadásul egy fontos BL-meccsen!!!) Ez a megbocsáthatatlan kategória nálam (amikor lélektelen egy csapat), minimum elvárom, hogy felszántják a pályát jövőhét kedden, és vért fognak inni! (tartok attól, hogy ez nem fog megtörténni)
Alig várom, hogy a következő sajtótájékoztatón elővegye valaki a kvalitást! 😀 A szuperkupa óta kritikán aluli kb az összes meccsünk, vért izzadva tudjuk megnyerni az olyan meccseket is, amik papíron simán hozni kellene (ha van még ilyen..)
Azért nem ártott volna, ha valaki nézi a csapatból Paixao mozgását... Néha mi is rávihenténk a széleken lendületből a labdát, nem muszáj megállni, rátenni a lábunkat a labda tetejére, és teátrális mozdulattal hátrapasszolni..