2022. december 05., hétfő

Ibra elismerő szavakkal beszélt Giroud-ról

-

Nem titok, hogy kiváló munkakapcsolat és remek baráti viszony van a Milan két veterán csatára, Zlatan Ibrahimovic és Olivier Giroud között. A svéd klasszist ezúttal arról kérdezték, hogy véleménye szerint Giroud megérdemelné-e a válogatott meghívót a katari világbajnokságra.

Giroud tavaly nyáron érkezett a Chelsea együttesétől és ebben az évben tartósan a Milan első számú csatárává vált. Az előző idény második felében tulajdonképpen folyamatosan a pályán volt és egyetlen meccset sem hagyott ki. A góljainak köszönhetően nagyon fontos szerepe volt a bajnoki cím megnyerésében.

Ibrahimovic a Canal+ által készített interjúban beszélt Giroud-ról és arról kérdezték, hogy a francia csatár megérdemli-e a válogatott meghívót a katari világbajnokságra.

“Igen… Olivier egy győztes és komoly ember. Ő nem olyan játékos, aki valaha is 40 gólt fog rúgni egy évben, de valami olyat tud adni a csapatnak, amit mások nem. Nem énközpontú játékos, hanem mindenkiért játszik a pályán. Amikor megérkezett, nagy segítséget nyújtott a csapatnak és nagyszerű dolgokat vitt véghez.” – reagált Ibra.

Giroud eddig összesen 55 tétmeccsen lépett pályára a Milan színeiben és közvetlenül 30 találatból vette ki a részét 22 gól illetve 8 gólpassz formájában.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Hosszú idő után ez az első Ibra nyilatkozat, amit elolvastam..
    Az “Én vagyok a Király” , “Én vagyok az Isten”, stb, nyilatkozatai már unalmasak és nevetni sem tudok rajta..
    Ami Giroudt illeti én nagyon csípem a franciát.. Tényleg igazi csapatjátékos, jó nézni hogy tud örülni saját és mások góljainak is, és bosszankodik a kimaradt helyzeteknél..
    Ebben a korban, 55 meccsen 22 gól 8 gólpassz teljesen rendben van.. Ráadásul az a játékos, aki a rendkívül fontos meccseken talál be.. Gondolok itt az Inter, Sassulolo (az előző szezon utolsó bajnokija), Salzburg stb meccsekre..
    Bárcsak hamarabb leigazoltuk volna és remélem még hosszabbít.. 1-2 jó év simán van benne..

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS