2022. december 07., szerda

“Csodálatos érzés továbbjutni a BL-ben”

-

Ciprian Tatarusanu, a Milan kapusa boldogan nyilatkozott, miután nagyszerű teljesítményt nyújtott a Salzburg ellen és 6 védést bemutatva kapott gól nélkül hozta le a mérkőzést.

Mike Maignan sérülése miatt október óta a 36 esztendős román kapus védi a Milan kapuját és zsinórban két meccset hozott le kapott gól nélkül a Bajnokok Ligájában.

“Ez egy intenzív mérkőzés volt. Egyáltalán nem volt könnyű legyőzni a Salzburgot, de elégedett vagyok a teljesítménnyel és az eredmény is megfelelő. Csak boldog lehetek egy 4-0-s győzelem után, amelyen nem kaptunk gólt.” – mondta Tatarusanu.

“Csodálatos érzés továbbjutni. Mindannyian nagyon boldogok vagyunk, hogy ennyi év után egy ilyen győzelemmel továbbjutottunk a csoportkörből. Jó hangulat volt a San Siróban és a szurkolók mindig mellettünk állnak. A mérkőzés legfontosabb pillanataiban gólt szereztünk és ez vezetett minket a győzelemhez. Mostantól a Spezia elleni bajnokira kell koncentrálnunk.”

“Az én feladatom az, hogy bravúrokat mutassak be a kapuban.”

Tatarusanu az elmúlt két évben a Milan második számú kapusaként összesen 23 tétmeccsen lépett pályára és 8 mérkőzésen nem kapott gólt.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS