2022. december 07., szerda

Pioli fizetésemelést kapott a klubtól

-

Olasz sajtóhírek szerint Stefano Pioli új szerződésében különböző bónuszok szerepelnek és a fizetésemelésnek köszönhetően ő a negyedik legjobban kereső edző a Serie A-ban.

Mint arról beszámoltunk, a Milan vezetősége teljes körű megállapodást kötött Piolival a szezon végén lejáró szerződésének meghosszabbításáról. Az olasz tréner 2025. június 30-ig írt alá. Továbbra is töretlen a bizalom a klub részéről és kiváló összhangban folytatódik a felek közös együttműködése.

A Sky Sport Italia és a Calciomercato információi szerint az új szerződés részeként Pioli fizetésemelést kapott és a továbbiakban éves szinten nettó 4 – 4,1 millió eurót fog keresni a Milan vezetőedzőjeként.

Ez az összeg mintegy 500 ezer euróval magasabb a korábbi béréhez képest. Az előző idényben az alapfizetésen felül aktiválódott az edző szerződésében a Scudetto megnyeréséhez kapcsolódó bónusz, amely az új megállapodásban is szerepel. Ráadásul ezen kívül egy másik bónusz is van a kontraktusban arra vonatkozóan, ha a csapat az olasz szakemberrel az elkövetkező években megnyerné a Bajnokok Ligáját.

A CalcioFinanza információi szerint Pioli a negyedik legjobban kereső edző az olasz bajnokságban Massimiliano Allegri (évi nettó 7 millió €), José Mourinho (7 millió €) és Simone Inzaghi (5,5 millió €) után.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

1 HOZZÁSZÓLÁS

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS