2022. december 05., hétfő

Marco Materazzi odaszúrt a Milannak

-

Marco Materazzi, az Inter legendája gúnyosan nyilatkozott és megköszönte a Milannak, hogy szabadon igazolhatóként elengedték Hakan Calhanoglut.

Calhanoglu 2021 nyarán alaposan kiváltotta a Milan-szimpatizánsok ellenszenvét azáltal, amilyen körülmények között távozott a klubtól a szerződésének lejártával és aláírt az akkori bajnoki címvédő Interhez. Hakan a klubváltása hangsúlyozta, hogy azért szerződött a városi riválishoz, hogy bajnoki címet nyerjen. Ráadásul az előző szezon során több alkalommal is provokatív gesztusokat, nyilatkozatokat tett a korábbi csapatával illetve az ex-csapattársaival szemben.

Materazzi, az Inter korábbi hátvédje szerint köszönettel tartoznak a Milannak, amiért elengendték Calhanoglut és elmondása szerint a kék-feketéknek ilyen játékosokra van szüksége.

“Köszönettel tartozunk a Milannak, hogy ingyen átengedték nekünk Calhanoglut. Hakan egy olyan játékos, akinek keveset hallod a hangját, de rengeteget fut, bátran megy bele a párharcokba, küzd és elszánt a pályán. Szívesen látjuk a csapatunkban a hozzá hasonló játékosokat.” – mondta Materazzi az InterTV-nek.

Calhanoglu számára keserű szájízzel ért véget az előző szezon, hiszen a jelenlegi csapatát, az Intert megelőzve a Milan nyerte a Scudettót, mindezt úgy, hogy a fekete-kékek februárban elveszítették a milánói derbit. Néhány hónap múlva újra összecsaphat egymással a Milan és az Inter egy trófeáért, nevezetesen az Olasz szuperkupáért, amelyet 2023 januárjában rendeznek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Egyébként tényleg szánalmas, hogy a visszavonult játékosok mennyire vágynak arra, hogy reflektorfényben legyenek/maradjanak. Az olaszoknál ilyen Materazzi, Cassano (érdekes, a náluk sokkal nagyobb focista, Baggio, Baresi, Del Piero, Totti vagy Pirlo valahogy meg tudja állni, hogy ne dumáljon marhaságokat, ha meglát egy mikrofont), az angoloknál Rio Ferdinand, Scholes, na meg a Valenciánál leszerepelt edzőzseni, Gary Neville… Ha csinálnának valami érdemlegeset, pl. edzősködnének, akkor még el is lehetne fogadni a gyakori kritikájukat. De Materazzi kb. csak abból él, hogy hetente próbálja bizonygatni, hogy ő még mindig mekkora interes, és hogy mennyire nem szereti a Milant, Cassanóra meg már csak valami idétlen showműsor kreténjei kíváncsiak.

 2. Én ezt különben nem érzem olyan hu de nagy odaszúrásnak, biztos akciósan kapják a kebabot azóta, azert örül ennyire. Hakan egy szemetláda, oda való a $interbe… bár akármekkora tahó, jó kis pénzt le lehetett volna akasztani érte, ha keményebbek vagyunk. Mátrix meg Inter legenda??? 🤣🤣🤣 Valóban volt néhány játékos a sötét oldalon aki tiszteletreméltó, bár Zanetti óta nem emlékszem ilyenre. 🙄

 3. Ezeket az idiótákat nem bírom. Értem én h interes, de ennyire tiszteletlennek lenni a másik felé az már olyan nevetséges h csodálkozom h nem csinálnak memet belőle. Először tanulhatna a saját szégyenéből mivel nem milan legendát fejelt meg Zidane teljesen jogosan (ki kellett volna őt is állítani nem csak a franciát) valamint ennyi erővel ők adták oda a világ legjobb olasz középpályásat andrea pirlot meg Clarence Seedorfot,na a kebabos gyerek is soha nem lesz akármilyen szar a sinterbe. Meg ez a pali nem legenda kezdjük ott, ő csak egy átlagos játékos, tiszteletlen, valamint nagyképű. Zidannenal is amit művelt az 1 szégyen a világ akkori egyik legjobb középpályását hozta szégyenbe, közmunkára segítette, és a családtagjait sértette. És teszem fel a kérdést. Az ilyen legenda?

  • Azért a Zidane esetben ne Zidane legyen már a jófej… Gondolom, nem először provokálták, és tán nem is Ő az egyetlen provokált játékos, és nem Materazzi az egyetlen provokátor. Más mégsem fejelte mellkason az ellent (főleg vb döntőn). Nem mondom, stílusosan búcsúzott a francia, csak elbukott egy vb döntőt Ő és a csapata, aminek vezére volt… Végül is, neki már volt egy megnyert vb döntője 2 góllal, szépen csillogott neki az ezüst is. 🙂
   Mondjuk, az olaszoknak szurkoltam a meccsen. 🙂

 4. Tavaly valamelyik sajtótájékoztatón feltettek Piolinak egy kérdést Giroud és Ibra kapcsán, hogy nem nehéz-e kezelni több egyéniséget és sztárt az öltözőben. Az volt a válasza, hogy egyáltalán nem nehéz és akkor van probléma, ha egy átlagos játékos azt gondolja magáról, hogy klasszis. Na egyből Calhanoglu jutott az eszembe, fixen rá utalt.

  Soha nem fogom elfelejteni, amikor tavaly májusban a csapat a BL-indulásért küzdött és csak le kellett győzni a Cagliarit ahhoz, hogy matematikailag is bebiztosítsa a csapat a TOP4-et. A meccs 0-0 lett és ez a hibbant török összesz*rta magát a pályán. Amikor ki kellett volna emelkedni és a csapat vezérévé válni, hogy meccset döntsön el, egyszerűen maga alá csinált.

  Az egyik legjobb dolog ami történhetett, hogy eltakarodott innen. Mindent elmond a jelleméről, hogy a saját korábbi csapattársait, barátait degradálta, miután az Interhez igazolt. Az meg csak ráadás volt, hogy gyakorlatilag értékelhető teljesítményt nyújtó támadó-középpályás nélkül nyerte meg a Milan a bajnoki címet. Inkább legyen a pályán egy ingadozó teljesítményű Brahim, aki küzd és hajt vagy egy megilletődött CDK, mintsem ez a szerencsétlen török.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS