2022. december 07., szerda

Giroud 2024-ig fog hosszabbítani

-

Olasz lapértesülés szerint Olivier Giroud a katari világbajnokság után aláírja új szerződését a Milannal.

2021 nyarán sokan kételkedve fogadták az akkor friss BL-győztes Giroud szerződtetését, akiért a Milan vezetősége a klub hivatalos pénzügyi kimutatása szerint 2,85 millió eurót fizetett a Chelsea-nek. A világbajnok csatár nagyszerű teljesítménnyel rukkolt elő és az első évében bajnoki címhez segítette a csapatot.

A La Gazzetta dello Sport információi szerint Giroud hamarosan szerződést fog hosszabbítani a Milannal. A klub vezetősége nagyon elégedett a 36 esztendős csatárral, akinek a tavaly nyáron kötött szerződése a szezon végén lejár.

A Milan szeretné további egy évvel meghosszabbítani a kontraktust és a jelek szerint ennek nem lesz semmi akadálya, mivel a francia csatár nagyon boldog Milánóban. A Gazzetta szerint Giroud várhatóan a novemberi katari világbajnokságot követően fogja aláírni az új szerződését, amely 2024. június 30-ig fog szólni.

Giroud eddig összesen 57 tétmeccsen lépett pályára a Milan játékosaként és 20 gólt szerzett illetve 6 gólpasszt osztott ki.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Én sem vagyok elégedetlen a teljesítményével, derbiket dönt el. De valahogy úgy érzem, hogy akadálya a játékunknak, és ha nem megy a góllövés, akkor nem tud segíteni. Nálam jelenleg sajnos 3. a sorban Rebic és már tán Origi után is. Ha jobb formába kerül, akkor nálam is előrébb ugrik.

  2. Idén még viaskodnak egy kicsit Origivel/Rebiccsel a kezdőért, de csak úgy van értelme ennek a hosszabbításnak, ha jövőre csak csereként, méghozzá második csereként (ha Origi lenne a kezdő, Rebic meg esetleg az első csere) vesszük számításba Giroud-t. Nagyon tudnám értékelni, ha azt az összeget, amit azon spórolunk meg, hogy a távozása esetén a helyére venni kellene valakit, végre valahára egy normális jobbszélsőre fordítanánk.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS