2022. november 29., kedd

Maldiniék egyeztettek Leao ügyvédjével

-

Személyes találkozó keretein belül megbeszélést tartott a Milan vezetősége és Rafael Leao ügyvédje a klub főhadiszállásán, a Casa Milanban.

Fabrizio Romano, a MilanNews és Gianluca Di Marzio tájékoztatása szerint kedden a klub tárgyalóasztalhoz ült Leao képviselőjével a játékos szerződésének meghosszabbítása ügyében. Az egy órán keresztül tartó megbeszélés kedden a késő délutáni órákban történt a Casa Milanban és a várakozásokkal ellenben a játékos édesapja nem volt jelen.

A csúcstalálkozón Paolo Maldini, Frederic Massara és a játékos új ügyvédje, Ted Dimvula volt jelen az egyik munkatársával. A felek lefektették az alapokat a tárgyalásokhoz és kiderült, hogy pontosan ki lesz a Milan tárgyalópartnere a hosszabbítás kapcsán.

Mivel az elmúlt hetekben illetve hónapokban totális káosz alakult ki a portugál támadó képviseleti joga miatt, mostanra végre ismert a hivatalos álláspont: a párizsi ügyvéd, Dimvula rendelkezik jogilag a játékos meghatalmazásával, így ő lesz az, aki Leao nevében és megbízásából lebonyolítja a tárgyalásokat a Milan vezetőségével – közölte a MilanNews és Di Marzio.

Az elmúlt hónapokban Jorge Mendes sztárügynök képviselte Leao érdekeit, azonban úgy tűnik, hogy a továbbiakban már nem ő fogja intézni a játékos ügyeit.

Az elkövetkező időszakban újabb találkozók lesznek a felek között. Hosszú és nehézkes tárgyalásokra van kilátás. Leao jelenlegi szerződése 2024 júniusában jár le és számos tényező befolyásolja a megállapodást: a Sportinggal való jogi csata, az új kontraktus hossza és a fizetés, a kivásárlási záradék, valamint a Premier League-ből érkező megkeresés illetve érdeklődések.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS