2022. december 05., hétfő

A klub Piolival is hosszabbítani készül

-

A várakozások szerint a Milan vezetősége hamarosan meghosszabbítja Stefano Pioli szerződését.

Teljes a bizalom és az összhang a klub, az edző és a játékosok között. Piolit több mint 3 évvel ezelőtt, 2019 októberében nevezték ki a Rossoneri vezetőedzőjének és a munkájával minden várakozást felülmúlt. A Bajnokok Ligájába való visszatérés és a bajnokság megnyerése hosszú évek után olyan nagy sikernek számít, hogy Pioli tulajdonképpen közönségkedvenc lett Milánó piros-fekete felében.

A La Gazzetta dello Sport és a Tuttosport beszámolója szerint a Milan vezetősége hamarosan tárgyalóasztalhoz ül Piolival a szerződésének meghosszabbítása érdekében.

Paolo Maldini nemrég elismerte, hogy egyértelmű az álláspontjuk és Piolival szeretnék folytatni a projektet. Az olasz szakembernek az idény végén, 2023. június 30-án jár le a szerződése és az egyezség tartalmaz egy hosszabbítási opciót a 2023/24-es idényre. Nem fér kétség ahhoz, hogy Pioli marad a Milan vezetőedzője a következő szezonban is. A klub nagyon elégedett a munkájával és szemmel látható, hogy a játékosok is nagyon kedvelik őt.

Pioli a jelenlegi szerződése értelmében éves szinten 4 millió eurót tesz zsebre a Milannál, ez a negyedik legmagasabb bér az edzők közül a Serie A-ban. A legjobban fizetett tréner Massimiliano Allegri és José Mourinho 7-7 millió euróval, majd Simone Inzaghi következik 5,5 millió eurós bérrel.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nem vindikálnám magamnak a jogot, hogy mi kevés vagy sok most Piolinak.

  Ugyanakkor egyértelmű, hogy a Klub és a Csapat és a Szurkolok szerte a világon elismerik ennek az embernek a teljesítményét.

  Több tíz millió eurós játékosok lettek azok a srácok a keze alatt akik 18-22 éves koruk között pár millió eurós vételár mellett jöttek ide.

  Nálunk ugy illik, hogy megköszönjük és elismerjük azoknak a munkajat akikkel a Csapatunk erősebb lett.

  Őszintén remelem hogy kolcsonos elégedettség mellett új motivációkat kapva zajlanak a tárgyalások!

  Pioli on fire!

 2. Mourinho azért kapja, mert Mourinho. Bár annak már csak árnyéka.
  A mai napig fáj, amit a Deportivo ellen csináltunk 4-1-ről. A legkönnyebben nyerhető BL lett volna, erre egy Chelsea, Depor, Porto, Monaco négyesből a Porto jött ki. Ott nem cseszik el a fiúk, akkor gyanítom ma azt sem tudjuk ki az a Mourinho. Vagyis max a Valencia edzője.

  Allegrinek köszönhetünk egy bajnoki címet, de én áldottam a napot amikor elhúzott. A pali maga a bamba tanácstalanság. Majd 10 évig mindenki padlón volt a Juvén kívül, de most hogy már nem így van, újra látszik Maxi zsenialítása. A bamba tanácstalanság.

  Nekem is voltak kételyeim Pioli kapcsán, de azután a 8 év szánalom után kinek nem?
  Örülök, hogy itt van. Ezeknek a fiataloknak egy ilyen “pótapa” kellett, aki fejben hat rájuk, nem a tapló Conte félék.

  Hajrá Pio atya 😃

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS