2022. december 05., hétfő

Theo a fejlődésről, a Milanról és a kisfiáról

-

Theo Hernández, a Milan balhátvédje elárulta, hogy ma már nem az a személy, aki 2019-ben az érkezésekor volt és játékosként illetve emberileg is rengeteget fejlődött a piros-feketéknél töltött ideje alatt.

“Amikor megérkeztem a Milanhoz, nem védekeztem túlságosan jól. Az első naptól kezdve fejlődtem játékosként és emberileg egyaránt, köszönhetően az edzőnek, a csapattársaimnak és Maldininek. Az érkezésem pillanatában nem az voltam, aki ma vagyok. Fejlődtem, de még mindig tudok jobb lenni. Továbbra is számos dologban fejlődnöm kell. Minden nap keményen dolgozom és azt csinálom, amit az edző kér tőlem. 25 éves vagyok és tovább kell folytatnom a fejlődést.” – mondta Hernández.

“Nagyon boldog vagyok itt a Milanban, itt mindenki szeret engem és segít nekem. Erős csapatunk van és jó munkát végzünk. A csapattársaimmal együtt szeretnék történelmet írni a Milanban. Nem gondolok a jövőre, még fiatal vagyok és sok időm van. Csak a munkára koncentrálok és arra, hogy jól teljesítsek. A jelenre összpontosítok, mindig a következő edzésre és a következő mérkőzésre. Jól kezdtük az idei szezont és szeretnénk így folytatni. A szurkolóink nagy segítséget nyújtanak és igazi pluszt adnak a csapatnak.”

“A csapatszellem nagyon fontos. Hihetetlen csapatunk van erős játékosokkal és igaz barátok vagyunk egymásnak. Fiatalok vagyunk, de már nem annyira, mint pár éve és egyénileg illetve csapatként is rengeteget fejlődtünk, érettebbek lettünk.”

2022 áprilisában megszületett Theo Hernández és Zoé Cristofoli közös gyereke, Theo Jr. A francia válogatott balhátvéd elárulta, hogy szeretné, ha a fia egy napon sportoló lenne.

“Imádnám, ha Theo Jr. sportoló lenne, esetleg futballista, ha felnő. Még túlságosan fiatal, csak 5 hónapos. Ő a legcsodálatosabb dolog számomra a világon. Az életem egyszerű: focizom, aztán a kisfiammal töltöm az időt.”

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS