2022. november 29., kedd

Calabria nincs 100 százalékos állapotban

-

A várakozások szerint a Milan csapatkapitánya nem lesz ott a kezdőcsapatban az Empoli elleni bajnokin és Stefano Pioli átszervezi a védelmet a mérkőzésre.

A napokban Calabria mellett Sandro Tonali és Ante Rebic is teljes értékű edzésmunkát végzett, ezáltal felépültek és az edző rendelkezésére állnak, azonban Stefano Piolinak fel kell mérnie a játékosok kondícióját.

A Sky Sport Italia legújabb beszámolója szerint Calabria még nincs 100 százalékos állapotban, miután a legutóbbi fordulóban a Napoli elleni rangadón izomproblémával bajlódott.

Ennek következtében a Milan csapatkapitánya elővigyázatosságból nem lesz ott a kezdőcsapatban az Empoli elleni szombat esti mérkőzésen és Pioli várhatóan Pierre Kalulunak fog bizalmat szavazni a védelem jobb oldalán Sergino Desttel szemben, aki későn, csak csütörtökön tért vissza az amerikai válogatott edzőtáborából.

Amennyiben igazak a hírek és Pioli valóban Kalulut fogja szerepeltetni jobbhátvédként, akkor a védelem tengelyében Fikayo Tomori társaként Simon Kjaer fog lehetőséget kapni az Empoli ellen.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS