2022. szeptember 30., péntek

Giroud: “Különleges érzés a BL-ben játszani”

-

Olivier Giroud, a Milan francia csatára boldogan nyilatkozott a Dinamo Zagreb elleni győzelem után, azonban elmondása szerint szerette volna végigjátszani a mérkőzést, ám megérti az edző döntését a Napoli elleni rangadó előtt.

“2-1-es vezetésnél nem voltunk annyira boldogok és a Salzburg elleni döntetlen után meg akartuk nyerni ezt a mérkőzést. Úgy vélem, hogy jól kezdtük a mérkőzést, több gólt is szerezhettünk volna és pontosabbnak kell lennünk az utolsó passzok terén. Nem volt könnyű meccs, de jól teljesítettünk és nagyon boldogok vagyunk a győzelem miatt.” – mondta Giroud.

“Mindig különleges érzés a Bajnokok Ligájában játszani. Boldog vagyok, hogy ismét gólt szereztem és így akarom tovább folytatni. Ez a legnagyobb versenysorozat az összes közül. Szeretnénk jól szerepelni és továbbjutni a csoportkörben. Túl vagyunk a második meccsen és jelenleg 4 pontunk van. Jól haladunk, de nyugodtak és derűsek vagyunk. Higgadtnak és magabiztosnak kell lennünk.”

A francia csatár elmondása szerint csalódott volt, hogy a második játékrészben el kellett hagynia a pályát. Stefano Pioli döntése Giroud lecserélésével kapcsolatban már a hétvégi Napoli elleni rangadónak szólt, ugyanis pihentetni akarta az egyetlen bevethető csatárát a rangadóra.

“Mindig szeretnék a pályán lenni, hogy segítsem a csapatot. Ezúttal is jól éreztem magam. Sokat köszönhetek a csapatnak. Kissé csalódott vagyok a lecserélésem miatt, de ez természetes, nagy versenyszellem van bennem. Megértem, hogy az edző azt szeretné, hogy pihenjek egy kicsit, de én mindig a pályán akarok lenni. Ez a szenvedélyem.”

“Napoli? Tudjuk, hogy ez nagyon fontos mérkőzés lesz. Holtversenyben állunk az első helyen a Napolival és fontos lesz, hogy jól regenerálódjunk és készen álljunk erre a nagy összecsapásra.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS