2022. október 07., péntek

Pobega az első gólját lőtte a Milanban

A saját nevelésű középpályás állította be a végeredményt a Dinamo Zagreb ellen.

A Milan szerdán 3-1-re nyert a Dinamo Zagreb ellen a Bajnokok Ligája csoportkörében. A csapat az első győzelmét szerezte az idei BL-kiírásban. Olivier Giroud és Alexis Saelemaekers mellett Tommaso Pobega is eredményes volt, akinek ez volt az első találata a Milan színeiben, valamint a Bajnokok Ligájában is.

A 76. percben Theo Hernández középre gurította a labdát az üresen érkező Pobegának, aki ballal hatalmas erővel a kapuba bombázott. Az olasz játékos lövése a felső lécről pattant a kapuba.

VIDEÓ:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ja, még szerencse, hogy a kapus bepotyázta. 😀

    Mennyire kellett egy ilyen mentalitású srác… tavaly is látszott (bár csak összefoglalókat néztem), hogy ő nem tököl, hanem ráveri. Tonali is próbálkozik néha,a meg Bennacer is, egyik sem rossz annyira, de Pobega egész más, ő faltörő kosként vágtat be a 16-oson belülre, és gondolkodás nélkül, ösztönből lő. Nem mellesleg az egész kényszerítő tőle indult… Ettől függetlenül még kérdés, megüti-e a szintet úgy en bloc, de az biztos, hogy minimum jó csere lesz kedvezőtlen állásnál, mert messze a legtámadóbb felfogású kp-sunk.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS