2022. október 07., péntek

Leao reagált a Samp elleni kiállítása után

-

Rafael Leao, a Milan támadója szerint a csapat ismét megmutatta a legnagyobb erősségét azáltal, hogy emberhátrányban is sikerült megszerezni a három pontot.

A piros-feketék szombaton szinte a teljes második félidőt emberhátrányban játszották le a Sampdoria elleni bajnokin. A csapat az első játékrészben Junior Messias révén szerezte meg a vezetést, majd a 47. percben a játékvezető második sárga lappal kiállította Leaót.

Michael Fabbri a 17. percben durvaság miatt mutatta fel az első sárga lapot a portugál támadónak, aki a karjával eltalálta az ellenfél védőjének arcát. Harminc perccel később egy beadást követően Leao ollózva próbálta kapura lőni a labdát, azonban fejbe rúgta Ferrarit és a játékos testi épségének veszélyeztetése miatt azonnal villant a második sárga, valamint ezzel együtt a piros lap is.

Leao a hivatalos Instagram oldalán posztolt a Samp elleni 2-1-es győzelem után.

“Mindennel és mindenkivel szemben a csapatszellem a legnagyobb erősségünk és ezúttal is megmutattuk, hogy milyen erős csapatunk van. A csapattársak a kiállításom ellenére sem adták fel és folytatták a harcot a győzelem megszerzése érdekében.”

A 23 éves támadónak ez volt az első kiállítása az eddigi pályafutása alatt.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

1 HOZZÁSZÓLÁS

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS