2022. szeptember 30., péntek

“Egy család vagyunk, amely győzni akar”

-

Simon Kjaer elmondta, hogy nagyon elfáradt a Sampdoria elleni mérkőzésen és úgy véli, hogy nagy a vágy a fejlődésre a csapaton belül, továbbá mindannyian nagyon jó mentalitással dolgoznak.

A 33 esztendős dán középhátvédnek ez volt az első olyan mérkőzése, amelyet végigjátszott a tavaly decemberi térdsérülése óta. Kjaer a Sassuolo elleni meccshez hasonlóan kezdőként kapott lehetőséget a Sampdoria elleni 2-1-re megnyert bajnokin. Íme a dán válogatott játékos szavai a lefújást követően.

“Örülök a győzelemnek. Elég kemény mérkőzés volt és nagyon elfáradtam, de nagyon boldog vagyok. Nagy a vágy a csapatban a fejlődésre és nagyon jó mentalitással dolgozunk. Minden játékosnak a lehető legjobb tudását kell nyújtania, hogy nehézséget okozzon az edzőnek a kezdőcsapat összeállításánál. Kiváló csapatunk van és jók vagyunk együtt. Egy család vagyunk, amely győzni akar.” – nyilatkozta Kjaer.

“Háromvédős rendszer? Sok olyan játékosunk van, aki jól teljesíthet ebben a formációban. Lehet, hogy Leao kissé bajban lenne a kvalitása miatt, időnként nem zár vissza annyira és ez sokat számít. Az edző gondolkodik a háromvédős formáción, de a sok meccs mellett nem könnyű új dolgokat kipróbálni. Az edző fogja meghozni a döntést.”

“Készen állunk, hogy nagyszerűen teljesítsünk a Bajnokok Ligájában. A játékstílusunk inkább az európai futballra hajaz, mintsem a tipikus olasz futballra. Igaz, hogy az elmúlt években az olasz labdarúgás megváltozott és jelenleg mi játsszuk a legjobban ezt a fajta futballt. Jobban teljesítünk és több gólt szerzünk, de védekezésben is jók vagyunk.”

“Fontos volt a sérülésem után, hogy egyik napról a másikra gondolkoztam. Minden egyes nap 100 százalékot beleadva dolgoztam. Most hétről hétre egyre jobban érzem magam. Lassan kezdem visszanyerni az önbizalmamat a pályán. Ha a térdem és a testem rendben van, akkor fejben is ott vagyok.”

“Mindenki másképpen éli meg a mérkőzéseket. 33 évesen sokkal higgadtabb vagyok.”

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS