2022. október 07., péntek

Florenzit sikeresen megműtötték – hivatalos

-

Alessandro Florenzi súlyosan megsérült a Sassuolo elleni bajnokin és meg kellett műteni, amelynek következtében hosszú kihagyás vár rá az elkövetkező hónapokban.

Az olasz válogatott jobbhátvéd a múlt héten kedden sérült meg a Sassuolo elleni bajnokin, amely 0-0-s döntetlennel zárult. Az olasz játékos nem tudta folytatni a játékot és a csapat emberhátrányban fejezte be a meccset az utolsó percekben. Egyes sajtóhírek 2 hónapos felépülési időt jósoltak Florenzinek, azonban súlyosabb a sérülése.

A Milan a hivatalos honlapján egy közleményben jelentette be, hogy csütörtökön reggel sikeresen megoperálták Florenzit. A klub tájékoztatása szerint Florenzinek súlyosan megsérült a bal combhajlítójában a bicepsz femoris izom, ezáltal operációra volt szükség, amelyet Lasse Lempainen professzor végzett ma reggel Finnországban a klub csapatorvosának, Dr. Stefano Mazzoninak a jelenlétében. A műtét sikeres volt.

Alessandro pénteken visszatér Olaszországba, hogy megkezdje a rehabilitációját. A Milan közleménye szerint Florenzi a becslések alapján 5 hónapon belül teljesen felépül.

A klub vezetősége Florenzi sérülése miatt az átigazolási időszak utolsó napján szerződtette Sergino Dest az FC Barcelonától. Az amerikai válogatott jobbhátvéd kölcsön+opcióval érkezett és a Milan a szezon végén 20 millió euróért végleg megvásárolhatja.

Gyors felépülést és mihamarabbi visszatérést kívánunk, Alessandro!

Forrás:acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Érthetetlen a BL-be nevezése már a Sass-meccset követő napokban, még a listaleadás előtt lehetett tudni, hogy 1-2 hónap biztos lesz a kihagyás; november elején vége a csoportkörnek… A teljes 25 fős BL-keret helyett csak 23 főt nevezhettünk; most már csak 22-en vagyunk… Ne nevezzük amatörizmusnak, de ésszel nehéz felfogni a Florenzi Bl-keretes helyét…és ez most nem is a MilanLab bűne…

    • Sajnos egyet kell értenem. Nincs csereközéppályásunk, az új gyereket simán be lehetett volna tenni, hátha közben beépül. Adliról nem is beszélve, te jó ég…

      Meg gondolom akkor már sejtették, hogy jön valaki helyette. Most van összesen 3 jobbhátvésünk és 3 középpályásunk nevezve. Jók az arányok… Nem tartom amúgy kizártnak, hogy ha Dest beverekszi magát a kezdőbe, akkor Calabria be fog lépni néha középre, az lemúlt két évben előfordult párszor, és nem vallott kudarcot.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS