2022. október 07., péntek

Bakayoko mégis marad a Milannál

-

Tiemoué Bakayoko visszautasította a kölcsönszerződésének felbontását és minden jel arra utal, hogy a 2022/23-as idényben is a Milan játékoskeretének tagja lesz.

Az átigazolási időszak utolsó napjaiban a Milan vezetősége azon dolgozott, hogy Aster Vranckx szerződtetése után felbontsa Bakayoko kölcsönszerződését, miután egyáltalán nem része sem az edző, sem a klub jövőbeli terveinek.

Antonio Vitiello, a MilanNews főszerkesztője arról számolt be, hogy Bakayoko mégis marad a Milanban, ugyanis a szerződésbontásról szóló tárgyalások nem vezettek eredményre.

A Milan szerette volna visszaküldeni Bakayokót a Chelsea-hez, ám a játékos nem járult hozzá a szerződésének felbontásához és úgy döntött, hogy marad a Rossoneri keretének tagja. A 28 éves középpályás tavaly nyáron érkezett a Chelsea-től 2 évre kölcsönben és a klub a jövő nyáron 15 millió euróért végleg megvásárolhatja. Ugyanakkor a szerződés tartalmaz egy olyan záradékot, amely alapján bizonyos meccsszám elérése esetén a vételi opció automatikusan életbe lép.

Nizaar Kinsella, a StandardSport újságírója szerint a Milan vezetősége nem akarja, hogy Bakayoko vételi opciója aktiválódjon a meghatározott meccsszám elérésével, ezért nem fog pályára lépni a csapatban az aktuális szezonban és jövő nyáron visszatér a Chelsea-hez.

Ami a potenciális klubváltást illeti: Törökországban vagy éppen Görögországban még tart a nyári átigazolási időszak, ezáltal nem zárható ki teljes mértékben Bakayoko búcsúja.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Valami egészen undorító dolog lehet a háttérben, hogy ennyire kegyvesztetté vált. Ugye Gattánál, még nagyon is jó volt, aztán hirtelen lett mellőzve. Azt mondom, hogy nélkülözhetetlen volt, az akkori Milan-ból felfelé lógott ki. Visszaemlékezve nagyon jó box to box-os volt. Szerintem valakinek csúnyán beszólt, hogy ennyire nem kell. Persze per pillanat, most biztosan nincs bemozgatva a kezdőbe kerüléshez, csak számomra érthetetlen az Ő sztorija. Olyasmi, mint anno Montolivo esete volt.( a végén)
  Furcsa…

  • Szerintem nem olyan furcsa épp ebből a cikkből kiindulva. Nem fog játszani itt, erre azt mondja akkor sem megyek vissza az esős Angliába, inkább a napos Olaszországban edzegetek játék nélkül? Ez egy egoista bunkó. Gattánál épp volt egy olyan meccs amikor a becserélést is megtagadta.

   • Én is úgy gondolom, leginkább hozzáállási probléma lehet nála. Láttuk, hogy mire képes, folyamatos játék nélkül nyilván nem fog formába lendülni, ahhoz viszont hiányzik az akarat.
    Sajnos ez is mutatja a hozzáállását, inkább elpadoz nálunk továbbra is egy évet, minthogy máshol kipróbálja magát.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS