2022. szeptember 30., péntek

Giroud: “Nagyon jól játszottunk”

-

Olivier Giroud boldogan nyilatkozott a Bologna elleni 2-0-s győzelem után és elmondta, hogy nagyon örül annak, hogy végigjátszhatta a mérkőzést és fizikálisan egyre jobb formában van, továbbá úgy véli, hogy a gólja még több önbizalmat ad neki.

A Milan szombaton 2-0-ra nyert a San Siróban a Bologna ellen és Giroud egy góllal vette ki a részét a kétgólos sikerből. A francia csatár az idei szezonban először a kezdőcsapat tagjaként kapott lehetőséget és ő szerezte a csapat második gólját a meccsen – méghozzá egy gyönyörű akrobatikus mozdulattal.

“Úgy gondolom, hogy a csapat nagyon jól játszott és nagyon szilárdak voltunk egészen a mérkőzés végéig. Nagyon boldog vagyok, hogy végigjátszhattam a meccset. Legutóbb július 31-én az Olympique Marseille ellen játszottam 90 percet, ezért fizikálisan szükségem volt erre és további önbizalmat ad, hogy sikerült gólt szereznem.” – mondta Giroud.

“Nem gondolom, hogy minden tökéletes lenne, de magabiztosak vagyunk. Nagyon sok minőségi támadónk van. Időre van szükségünk a közös munkához, de nagy öröm ilyen csapattársakkal együtt játszani. Origi? Visszatért egy hosszú és balszerencsés időszak után. Divock sokáig volt sérült, de most már jól van és mindent belead, hogy készen álljon a játékra. Ő egy nagyon jó játékos és az érkezésének köszönhetően még nagyobb lett a verseny, ami pozitív dolog.”

“Mindig azt mondom, hogy minden egy nap keményen kell dolgozni. Egyszerre egy mérkőzésre koncentrálunk. Már 19 meccs óta veretlenek vagyunk a bajnokságban, ezzel a csapatszellemmel kell folytatnunk és mindent beleadni a sikerért. Öt csapat versenyez a Scudettóért és mi is közöttük vagyunk, de ez még csak a kezdet.”

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

1 HOZZÁSZÓLÁS

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS