2022. október 07., péntek

Emil Roback Dániában köthet ki a nyáron

Előrehaladott szakaszban járnak a tárgyalások a Milan és a Nordsjaelland vezetősége között Emil Robackról.

A 19 éves támadó az elmúlt két évben a Milan Primavera keret tagja volt, azonban nem sikerült maradandót alkotnia és nem tudott állandó helyet kiharcolni magának a kezdőcsapatban. Az előszezon egy részében az első csapattal készült, azonban a 2022/23-as idényre távozhat. A 19 éves futballista 2022 januárjában egy Genoa elleni Olasz kupa-mérkőzésen debütált a Milan első csapatában.

A Milan vezetősége előrehaladott tárgyalásokat folytat a dán élvonalban szereplő Nordsjaelland együttesével Roback klubváltásáról – közölte Gianluca Di Marzio a Sky Sport Italiától.

A klub kölcsönadja a svéd utánpótlás-válogatott játékost, hogy tapasztalatot szerezzen a soron következő szezonban. Roback az előző idényben 27 tétmeccsen 7 alkalommal vette be az ellenfél kapuját, ebből 3-3 alkalommal a bajnokságban illetve a kupában, míg egyszer az UEFA Ifjúsági Ligában.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Én ezt a primaverat nem értem.Mármint azt nem ,hogy azon kívül ,hogy kötelezően kell indítani egy csapatot a Milan számára van-e valami jelentősége?
    Elmúlt években mindig érkezett 2-3 “tehetség” évente akikről idővel kiderült,hogy nem azok.
    Akik meg kicsit kiemelkedőbbet nyújtottak, azok sem kapnak lehetőséget a nagyok között.Inkább valami Serie C csapat padját koptatják.
    Ibra által preferált Roback is mehet kölcsönben amíg le nem jár a szerződése aztán ingyen leléphet.Úgy néz ki kb ez vár minden primaverasra.És nem biztos ,hogy a játékosok mindegyike lenne gyenge, hanem inkább a nem megfelelő edzők miatt lehet.
    Az első meccs után sem mondani ,hogy nagyszerű év elé néz az utánpótlás csapat.Igaz még csak az első forduló ment le de 3-1-es félidő után 3-5-re kikapni otthon nem túl biztató.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS