2022. szeptember 30., péntek

Újrakezdődtek a tárgyalások Tanganga ügyében

-

Olasz sajtóinformációk szerint Paolo Maldiniék újra kapcsolatba léptek a Tottenham vezetőségével Japhet Tanganga szerződtetése ügyében.

Néhány héttel ezelőtt a 23 éves angol játékos már szerepelt a Milan vezetőségének célpontjai között a védelem megerősítése érdekében, azonban akkor nem történt érdemi előrelépés a transzfer megvalósulása felé. Most a klub újabb kísérletet tesz az átigazolási időszak utolsó másfél hetében.

Gianluca Di Marzio és Fabrizio Romano arról számolt be, hogy újrakezdődtek a tárgyalások a Milan és a Tottenham vezetői között Tanganga klubváltása ügyében.

Az elmúlt órákban a Rossoneri kapcsolatba lépett a Spursszel a megegyezés érdekében. A Milan vezetősége a kölcsönüzletet preferálja vásárlási opcióval, míg a londoni együttes végleges eladásban gondolkozik a saját nevelésű középhátvédet illetően. Maldiniék megkísérlik nyélbe ütni az üzletet és most folyamatban vannak az egyeztetések az átigazolási formuláról és a feltételekről.

Romano hozzátette, hogy a Milan számára Tanganga a prioritás a védelembe. A 23 éves játékos a Spurs utánpótlásában nevelkedett, 2020 januárjában került fel az U23-as csapatból és ekkor debütált a Premier League-ben. Tanganga eddig 43 meccsen lépett pályára a Tottenhamben, a szerződése 2025 nyaráig szól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nagyon régóta követem a Spurst, a kendvenc PL csapatom, jó pár meccsen láttam játszani. Minden az árán múlik, nem egy rossz védő és több mint valószínű cserének jönne. Csak ennyi erőből megtarthattuk volna Romagnolit is, és akkor nincs ez a védő utáni rohangálás. 🤔

  2. Ennek csak akkor van értelme, ha az a cél, hogy ne a mi játékosunk padozzon egész évbe. Elhozzuk Tangagatyát, néhány meccsen pályára lép, ha nem mutat semmi extrát, akkor meg hazaküldjük. Gabbia szépen elmegy kölcsönbe, kap rendszeres játéklehetőséget és fejlődik.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS