2022. december 03., szombat

Kalulu: “Mindig sokat várok el önmagamtól”

-

Pierre Kalulu, a Milan védője bizakodóan várja a 2022/2023-as idényt és elmondása szerint a személyes céljai között szerepel, hogy a játék minden fázisában fejlődjön a pályán. A francia utánpótlás-válogatott védő azt is elárulta, hogy mindig nagy elvárásokat támaszt önmagával szemben.

A FEJLŐDÉSÉRŐL
“Külső szemmel gyorsnak tűnhetett a fejlődésem, azonban nekem túl lassú volt, mert mindig sokat várok el önmagamtól. Amikor fiatal vagy, mindent bele kell adnod, hogy itt legyél. Nem engedheted meg magadnak, hogy stresszelj, hagyni kell, hogy a futball beszéljen helyetted.”

AZ ÚJ SZEZONRÓL
“Jól készülünk az új idényre. Ugyan a dolgok még nem tökéletesek, de készülünk az augusztus 13-i rajtra. Mindig többet és többet akarunk tenni. Lehet, hogy megnyertük a bajnokságot, de a következő szezon még fontosabb lesz számunkra, mert fiatal csapat vagyunk sok minőségi játékossal. Tisztában vagyunk azzal, hogy még nehezebb nyerni, ha a többi csapat erősödik. Szeretnénk jól teljesíteni a Bajnokok Ligájában is. Egyénileg az a célom, hogy javítsak a játékomon minden szempontból: technikában, mentálisan és erősebb legyek a pályán.”

A MECCSNAPTÁRRÓL ÉS A VB-RŐL
“Optimista vagyok az idei szezont illetően. Nagyszerű lesz a játékosoknak, de a végére nagyon el fogunk fáradni, mert sok mérkőzésünk lesz. A szurkolóknak is szórakoztató lesz, mert a novemberi világbajnokság után folytatódik a bajnokság. Minden játékos jobbnak és erősebbnek tűnik a következő szezonra.”

ADLIRÓL
“Sokkal egyszerűbb, ha könnyedén tudsz kommunikálni a csapattársaiddal. A kultúra lehet más, de jó dolog, ha megvannak a hasonlóságok a csapattársak között. Adlin múlik, hogy letegye a névjegyét a Milanban, eddig nagyon jól kezdett.”

A CSAPATRÓL
“Nagyon hiszünk magunkban. Jól tudunk kommunikálni a pályán, ami megkönnyíti, hogy egységesek legyünk.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS