2022. november 28., hétfő

Kjaer szavai a visszatérését követően

-

Simon Kjaer boldogan nyilatkozott az Olympique Marseille elleni 2-0-s győzelmet követően, miután nagyon hosszú kihagyásból tért vissza a pályára.

Kjaer közel nyolc hónap – pontosan 242 nap – után tért vissza a pályára a térdszalag-szakadása után. A dán válogatott védő tavaly decemberben a Genoa elleni bajnokin szenvedett súlyos térdsérülést és az elmúlt hónapok a rehabilitációval teltek. Kjaer a vasárnapi Marseille elleni felkészülési meccsen csereként lépett pályára és 17 percet játszott.

“Nagyon boldog vagyok, hogy 8 hónap kihagyás után visszatérhettem a pályára. Az elmúlt hónapokban azon dolgoztam, hogy visszatérjek. Nagyon örülök, hogy itt lehetek a csapattal. Mostantól csak a fejlődésre kell koncentrálni, egyénileg és csapatként egyaránt.” – mondta Kjaer a meccs után.

“Jelenleg jól érzem magam, de természetesen még hiányzik a meccsrutin. Az edzéseken mindent meg lehet csinálni és én is ezt tettem, de a mérkőzés más. Játékra van szükségem, hogy visszanyerjem a formámat. Úgy gondolom, hogy jól teljesítettünk egy nagyszerű csapat ellen és nagyon színvonalas volt a játék. A Marseille hasonló futballt játszik, mint az Atalanta vagy éppen a Verona, de jók voltunk és remekül védekeztünk. Jó úton haladunk és egyre jobb erőnléti állapotban vagyunk. Ahogy az előző szezonban is elmondtuk, minden egyes nap keményen dolgozunk, hogy fejlődjünk és előrelépjünk. Ez a mérkőzés egy jó teszt volt.”

“Fontos megemlíteni azt is, hogy a támadóink munkabírása fenomenális. Keményen presszingelnek, ami megkönnyíti a dolgunkat nekünk védőknek. Magasan helyezkedünk a pályán és hátul egységesek vagyunk.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

1 HOZZÁSZÓLÁS

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS