2022. december 03., szombat

De Ketelaere megérkezett Milánóba

-

Charles De Ketelaere gépe hétfőn éjszaka landolt Olaszországban.

Már napok óta ismert, hogy De Ketelaere csatlakozni fog a Milanhoz. A piros-feketék vezetősége a múlt héten pénteken teljes körű megállapodást ért el a Club Brugge elöljáróival a 21 éves futballista átigazolásáról. A játékossal már hosszú ideje megvolt az egyezség a személyes feltételekben, ráadásul nem akármilyen gesztust tett és lemondott az eredetileg meghatározott fizetésének egy részéről.

A legfrissebb beszámolók szerint De Ketelaere gépe hétfőn éjszaka landolt Milánóban. A belga futballista 11 óra körül szállt fel Brüsszelben egy Milánóba tartó magángépre az édesanyja, a barátnője és az ügynöke társaságában. A gép a játékossal a fedélzetén éjfél után érkezett Olaszországba és 0:23-kor landolt a milánói Linate repülőtéren.

A belga válogatott támadó-középpályás kedden orvosi vizsgálatokon vesz részt a Madonnina klinikán, majd ezt követően aláírja az 5 évre szóló szerződését a klubbal a Casa Milanban. A klub hivatalos bejelentése nem sokkal később várható.

A várakozások szerint De Ketelaere az edző rendelkezésére fog állni a hétvégi Vicenza elleni felkészülési mérkőzésen, amely a csapat utolsó összecsapása lesz az augusztus 13-án rendezendő Udinese elleni szezonnyitó előtt.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS