2022. augusztus 16., kedd

HIVATALOS: Plizzari a Pescarában folytatja

-

A Milan a hivatalos honlapján jelentette be a saját nevelésű kapus távozását.

Ahogy várható volt, Alessandro Plizzari távozik a Milanból. A nyár elején a kölcsönszerződés lejártával visszatért Milanellóba és a csapattal kezdte meg a felkészülést, azonban egyik felkészülési meccsen sem kapott lehetőséget. A 22 éves kapus sikeresen teljesítette az orvosi vizsgálatokat az olasz harmadosztályú Pescaránál és aláírta az új szerződését.

“Az AC Milan megerősíti, hogy Alessandro Plizzari átigazolással csatlakozott a Delfino Pescara együtteséhez.” – olvasható a hivatalos bejelentés a klub honlapján.

A klub köszönetet mondott Alessandrónak a profizmusáért, amit mindig mutatott Milan-mezben és sok sikert kívánt neki a jövőre nézve. Olasz sajtóhírek szerint a Milannak jelentős – körülbelül 50 százalékos – részesedése lesz Plizzari jövőbeli átigazolási árából az esetleges klubváltása esetén.

Az olasz utánpótlás-válogatott kapus a Milan akadémiáján nőtt fel és 2016-ban került fel az első csapathoz. Az elmúlt években négy alkalommal is kölcsönben szerepelt, azonban nem tudott maradandót alkotni a másodosztályban. A Ternana, a Livorno és a Reggina után legutóbb a Leccében szerepelt kölcsönben. Plizzari egy trófeát, nevezetesen 2016-ban Olasz szuperkupát nyert a Milan játékosaként.

Sok sikert kívánunk, Alessandro!

Forrás:acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ebben az idényben kétszer ült a padon. Nem tudja valaki, erre nem jár a bajnoki cím? Igazából Mirante sem tett sokkal többet a bajnoki címhez és ő kapott egy érmet. Plizzarinak összejöhetne az a bravúr, hogy egy idényben megnyeri az első és a másodosztályt is.

  2. Milan vicc amit művel utánpótlás nevelés címén! Ne legyenek illúzióink, ha Mihajlovicsnak nincs akkora töke akkor Donnarumma is a 2odosztalyban védené meg most is kölcsönben.
    Egy Tatarisanu véd egy olasz U válogatott kapus helyett! Vicc komolyan.
    Pech, hogy tavaly serült volt mikor Maignan is!

    De a Promaverab eddig csak véletlen( sérüléshullám) útjál lett kezdő valaki. Amúgy tenyleg tök felesleges a Promavera! Ott csak visszafejlődnek a tehetségek!

  3. Ez a Tatarusanu nekem is kiveti a biztit. Olyan rém gyenge, bizonytalan kapus, hogy félelmetes. S mégis hamarabb szóhoz jut, immár évek óta.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS