2022. augusztus 18., csütörtök

A Milan ajánlatot tesz az Aston Villa játékosáért

-

A Milan vezetősége élénk érdeklődést mutat a Premier League-ben szereplő Aston Villa középpályásáért, Carney Chukwuemekáért.

Mivel nem történt előrelépés az első számú célpont, Renato Sanches esetleges szerződtetése ügyében és a Paris Saint-Germain megkeresése miatt nehézkessé vált az üzlet, így a klub új kiszemelt után nézett és Angliából érkezhet erősítés a középpályára.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Milan élénken érdeklődik Chukwuemeka iránt, aki az Aston Villát erősíti. A lap szerint a 18 éves középpályás felkeltette számos európai topcsapat scoutjának figyelmét, beleértve a Milanét is.

A Gazzetta hozzátette, hogy az Aston Villa mintegy 20 millió eurót kér a saját nevelésű játékosáért, ami meglehetősen magas követelés, különösen annak fényében, hogy egy év múlva, azaz 2023 nyarán lejár a szerződése és szabadon igazolhatóvá válhat. Paolo Maldiniék megpróbálják csökkenteni a Villa által kért összeget a transzfer megvalósulása érdekében.

Nico Schira olasz újságíró közlése szerint a Milan az első ajánlatát készül benyújtani Chukwuemeka játékjogáért. A nigériai származású angol futballista meggyőzte a klub játékosmegfigyelőjét, Geoffrey Moncadát, aki figyelemmel kísérte a teljesítményét a Szlovákiában rendezett U19-es Európa-bajnokságon és nagyon pozitív jelentést készített róla Maldiniéknak.

Chukwuemeka az előző szezonban 12 meccsen lépett pályára a Premier League-ben.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Ahogy elnéztem videón a srácot jól tud mozogni jobb szélen is. Gyors erős jól cselez. Lövései nem katasztrófák fiatal még van ideje tanulni meg fejlődni mindenbe. Sz.rómakit megeszi reggelire.

  1. Galliani,hogyan tudott annyi embert kukàzni???
    Maldiniék megkérdezhetnék töle!
    Ha van valakinek egy àra,mondjuk 30m €,biztos lehet alkudni,de pl.20ért én se adnàm!

  2. Most már jó lenne valakit igazolni is, mert lassan már mindenkiről is tárgyalunk, új játékos mégse érkezik.

  3. Jó lenne már a hiány posztokra is igazolni végre vagy legfőképpen fizetni is valakiért mert anélkül nehéz lesz…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS