2022. augusztus 15., hétfő

Sorsdöntő napok De Ketelaere ügyében

-

A klub újabb ajánlatot készít elő, miközben Charles De Ketelaere arra vár, hogy a Milan megállapodjon a klubjával az átigazolási árról és lezáruljon a transzfer. A jelek arra utalnak, hogy a belga együttes eleget tesz a 21 éves játékos kérésének.

Vasárnap lejátszották a belga szuperkupát, amelyen a Brugge 1-0-ra legyőzte a Gent együttesét. A mérkőzésen nem lépett pályára a távozóban lévő De Ketelaere, aki végig a cserepadon ült és a meccs lefújása után elköszönt a közönségtől. A játékos több meccset is kihagyott az elmúlt hetekben a Milannal folytatott tárgyalások miatt.

Pietro Mazzara, a MilanNews szerkesztője arról ír, hogy a Milan vezetősége órákon belül egy újabb hivatalos ajánlatot nyújt be a Club Brugge együttesének De Ketelaeréért. A klub mintegy 30 millió eurót fog ajánlani, amelyhez további 5 – 7 millió eurós bónusz társul.

Ha a számok beigazolódnak, ez lesz a belga élvonalbeli bajnokság legdrágább transzfere.

A jelek szerint ez már meggyőző lesz a Brugge vezetői számára, akik az elmúlt hetekben két ajánlatot is visszautasítottak a Milantól. Az első megkeresés 20 millió euró + bónuszok, míg a második 28 millió euró + 3 millió bónusz volt. Amint a Brugge rábólint az ajánlatra és zöld utat ad a transzferhez, De Ketelaere rögtön Milánóba repül az orvosi vizsgálatok elvégzésére és azonnal csatlakozik a csapathoz, amely július 23. és 27. között Villachban, Ausztriában edzőtáborozik.

A Milan már megállapodott a belga válogatott futballistával egy 2027-ig szóló szerződésről és évi 2,5 millió eurós fizetésről. Belga sajtóhírek szerint a Brugge hajlandó eleget tenni De Ketelaere vágyának és készen áll elengedni őt a Milanhoz, hogy valóra váltsa az álmát.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Ő lesz a mi Szalaink Ibra után 😉
   Okos, jó játékosnak tűnik, remélem fizikailag is rendben lesz a seria a-hoz. Az összeg meg sajnos csak nekünk sok 🙁 ennyit megér valószínűleg, de biztos nincs még kész a srác, nem véletlen a Leedsel harcoltunk. Ha belegondolsz mennyit adtunk egy Samu-ert anno pl. (bár mindig becsülettel ment, de hát na), máris szebben néz ki egy ilyen összeg 😀

 1. Milyen sorsdöntő? Meg kell venni. Megette a fene az egészet, ha bajnokként is ilyen mercatot hozunk le.

 2. Remélem, a hírben említett belga sajtóforrások jól értesültek, mert amúgy mindenhol azt olvasom, hogy híába az új 30+5M ajánlat, a Brugge hozzáállása változatlan. Legyen a belga újságíróknak igazuk. Jó lenne, ha véget érne már ez a sztori.

  Tanganga ügyében nem állunk olyan rosszul ahhoz képest, hogy a Newcastle mellett már az Everton is beszállt a buliba. Ott gyorsnak kell lenni, és a jelek szerint hajtjuk is az angolt. Holnap tárgyalás lesz az ügynökével.

  A PSG lemaradt Thuramról, úgyhogy valószínűleg kénytelenek lesznek tényleg rámenni Sanchesre. Velünk közben szóba hozták Pjanicot is, de senki nem erősítette meg, szóval lehet, hogy ugyanúgy csak alaptalan pletyka, mint Suárez is volt. Douglas Luiz továbbra is csak talonban van.

  Ziyech kapcsán egy éves kölcsönt szeretnénk 5M-ért, aztán az év végén 20M vásárlási opciót. A marokkói nyitott, a Chelsea is elengedné. Nála kivételesen nincsenek nagy akadályok és kemény versenytársak.

  A következő két nap sorsdöntő lesz. Remélem, jól jövünk ki belőle.

 3. Igen, van baj. Tudjuk, miből nem lehet várat építeni. (Márpedig az építőipari anyagok ára meredeken emelkedik, ezt mindenki tudja.) És így a jelenlegi keret megtartása sem lesz egyszerű. Például mostanra az Arsenal után már a MU is vinné Bennacert, van de Beeket is odaadnák érte. És amíg nem látják a játékosok az új tulaj szándékait, addig nyilván nem feltétlenül tudnak könnyű szívvel hosszabbítani. Márpedig így nehéz lesz. A nagy szavak már megvoltak a RedBird részéről. Most jönne az érdemi rész.

 4. Új hír: Paolo és Massara holnap személyesen mennek Belgiumba, hogy letegyék a Brugge asztalára az utolsó ajánlatot, ami vélhetően 32M fix+3M bónusz. Ezek szerint holnap el is dől a dolog valamilyen irányba. Ideje is, hogy kiderüljön, hogy még legyen idő mással is foglalkozni, ha CDK nem jön össze. Ha balul ütne ki a holnapi találkozó, akkor Ziyech, Zaniolo és a PSV-ből valami Cody Gakpo esélyes a posztra. Ami azért érdekes, mert a marokkói inkább jobbszélső, Zaniolo meg legalább másfélszer annyiba kerül. A harmadik jelöltről sosem hallottam. És korábban szó volt Elmas és Fekir monitorozásáról is. Izgalmas szerda lesz. És ma jön a találkozó a Spurs embereivel Tanganga kapcsán.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS