2022. augusztus 15., hétfő

HIVATALOS: Ibrahimovic hosszabbított a Milannal

-

A történet folytatódik. Zlatan Ibrahimovic 2023 nyaráig szóló kontraktust írt alá.

Immáron hivatalos, amit az elmúlt hetekben már tudni lehetett. Ibrahimovic folytatja a futballt és a 2022/2023-as idényt is a Milan színeiben fogja tölteni. Ez lesz a hatodik szezonja Rossoneri mezben. A Milan hétfő este hivatalos közleményben jelentette be Zlatan maradását.

“AZ AC MILAN ÖRÖMMEL JELENTI BE, HOGY MEGÁLLAPODÁST KÖTÖTT ZLATAN IBRAHIMOVIC SZERZŐDÉSÉNEK MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL. A SVÉD KLASSZIS 2023. JÚNIUS 30-IG SZÓLÓ SZERZŐDÉST ÍRT ALÁ A KLUBBAL ÉS TOVÁBBRA IS A 11-ES MEZSZÁMOT FOGJA VISELNI A ROSSONERIBEN.” – olvasható a klub közleménye.

A 40 éves csatár jelenleg a Garda-tónál tartózkodik, ahol a rehabilitációját végzi és gőzerővel dolgozik a visszatérésen. Ibrahimovic térdét május végén műtötték meg Franciaországban. A klub delegációja hétfőn Paolo Maldinivel és Frederic Massarával meglátogatta Zlatant és megtörtént a szerződés aláírása.

Olasz sajtóhírek szerint Ibrahimovic elfogadta a hatalmas mértékű, 80 százalékos fizetéscsökkentést és a 2022/23-as idényben az fizetése mindössze 1 – 1,5 millió euró lesz. Ehhez további bónuszok társulnak az egyéni teljesítményétől, a mérkőzéseinek számától és a góltermésétől függően.

Ibracadabra 158 tétmeccsen lépett pályára a Milanban, a mérlege 92 gól és 35 gólpassz.

Forrás:acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS