2022. augusztus 15., hétfő

Giroud: “Mindig jó érzés góllal kezdeni”

-

Olivier Giroud szállította a Milan győzelmét a Köln elleni felkészülési mérkőzésen a Telekom kupán. A francia csatár a meccs után elmondta, hogy gyönyörű a Scudetto-embléma az új mezen.

A csapat szombaton 2-1-re nyert a Köln ellen, köszönhetően Giroud duplájának. A 35 éves csatár két igazán szépségdíjas találatot szerzett és már az első félidőben eldöntötte a meccset. Giroud a meccs után a MilanTV mikrofonjainak nyilatkozott.

“Mindig jó érzés góllal kezdeni. Az első félidőben nagyon jól teljesítettünk és a fiatalok jól fejezték be a munkát. Nagyon boldog vagyok, mert mindig jó nyerni az első mérkőzésen, még akkor is, ha ez csak egy felkészülési meccs volt.” – mondta Giroud.

A GÓLÖRÖMÉRŐL
“Gyönyörű a Scudetto-embléma ezen az új piros-fekete mezen. Szerettem volna üzenni a szurkolóknak, hogy nagyon büszkék vagyunk arra, hogy mi vagyunk Olaszország bajnokcsapata.”

AZ ELŐSZEZONRÓL
“Jó munkát végzünk Milanellóban és keményen dolgozunk. Vannak kemény edzések és ez a hőség is megnehezíti a dolgunkat, de jól teljesítettünk ezen a meccsen. Megvolt a csapatszellem és elszántan játszottunk. Jelenleg még nem vagyunk 100 százalékosak, de már majdnem készen állunk. A csapattársaimmal együtt jól érezzük magunkat.”

YACINE ADLIRÓL
“Mindig úgy szólít engem, mint egy kisgyerek.” – mondta nevetve, majd folytatta. “Fontosnak tartom, hogy jó fogadtatásban részesítsük. Ő egy remek srác és tudja, hogy sokat kell tanulnia, de nagyon lenyűgözött engem a képességeivel, a gólpasszaival, a tempójával és a látásmódjával. Örülök, hogy itt van velünk ebben a nagyszerű Milanban.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS