2022. augusztus 07., vasárnap

Pioli nagyon elégedett Pobegával

-

Tommaso Pobega jó benyomást keltett az edzéseken és élvezi Stefano Pioli bizalmát.

A 22 éves középpályás 2018-ban került ki a Milan utánpótlásából és az elmúlt években számos csapatnál megfordult kölcsönben a tapasztalatszerzés érdekében. Az olasz másodosztályban játszott a Ternanában és a Pordenonéban, míg az élvonalban egy-egy szezont töltött a Speziában és a Torinóban.

Pobega a nyáron a kölcsönszerződésének lejártával visszatért a Milanhoz és a csapattal kezdte meg a felkészülést a 2022/2023-as idényre. A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint a saját nevelésű középpályás nagyon jó benyomást keltett Milanellóban.

Pioli roppant elégedett Pobega edzésmunkájával az előszezon eddigi szakaszában és nagyra becsüli a játékos képességeit. Az olasz szakember nemrég dicsérte Pobegát és a következőképpen nyilatkozott róla: “Pobega visszatért egy fantasztikus szezon után. Ő egy erős játékos és hozzá fog járulni a csapathoz. Úgy gondolom, hogy Tommaso nagyon jól fog teljesíteni velünk.”

A lap szerint Pioli nem csupán perememberként tekint Pobegára, hanem fontos szerepet szán neki a középpályán Sandro Tonali és Ismael Bennacer mellett. Az olasz válogatott középpályás már a felkészülési időszakban meg fogja kapni a lehetőséget a bizonyításra az elkövetkező mérkőzéseken. Ezen kívül a Milan vezetősége szeretné meghosszabbítani Pobega szerződését és hosszú távra magához láncolni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Sosem èrtettem mièrt Kessie helyettesekènt szàmoltak vele? Ha màshol is sèrülèkeny volt, itt mi lenne vele?….

  2. Alapvetően én is ezt gondolom, bár nyilván Sanches az előre játékban is erősebb, de a középső két posztra ott van Tonali, Benna, Pobega, Krunic, és Adli is tud ott játszani, ha úgy hozza a szükség. Darabra megvagyunk. Ha Pobega olyan jó lesz, mint reméljük, akkor a harmadik választás lehet ő, Krunic pedig ugyanolyan tehermentesítő lesz, mint eddig.

    Reméljük, a sérülésekkel kicsit jobban állunk majd, mint az utóbbi években. Amiatt lehet még gond, de nyilván az előszezon jó lesz arra, hogy Pobega és Adli megmutassa magát. Ha jók, akkor minőségre is megvagyunk, ha nem, akkor még mindig hozhatunk valakit. Douglas Luiz neve felmerült, ő is 10-15M körül lenne. Nem ismerem.

    Sanches hozzánk egyáltalán nem akar jönni, a PSG viszont nem sieti el az ajánlattételt a Lille-nél. Egyébként tele a padlásuk középpályással. Lehet, hogy szemét vagyok, de ezek után jót kacagnék, ha augusztus 30. délután a Mönchengladbach-ban kötne ki 1M fizetéssel.

    Reméljük, a Samu-biznisz gyorsan lezajlik a Valenciával, mert az a pár milla nagyon kell nekünk most máshova. Az az 50M igazolási keret nem sok, ha minőségi játékosokat szeretnénk igazolni. Ziyech elengedését csak vásárlással akarja a Chelsea, kölcsönbe nem nagyon, és a fizu igények sem közeledtek a mi lehetőségeinkhez tegnap óta. Ja, és a legszebb, hogy Tuchel szemet vetett Leaóra, szóval várható, hogy befut érte egy ajánlat. Csak nehogy bevonják egy Ziyech-üzletbe. Ne úgy erősítsük a jobb szárnyat, hogy a balt kinyírjuk…

  3. Nagyon jó hír, nem kell Sanchez sok pénzért, be lehet fektetni a megmaradt pénzt az előre játékba. 😀

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS