ZTE-Milan: Buszos utazás

6

A Milanmania buszos utazást szervez Budapestről Zalaegerszegre a július 23-án rendezendő ZTE-Milan felkészülési mérkőzésre.

Íme a Milanmania tájékoztatója az eseményről: Lesz vendégszektor a mérkőzésen, amelyben a Milan Club Ungheria tagjai együtt szurkolhatnak a kedvenceiknek. 300 főnek nyílik erre lehetősége ( a klub tavalyi létszáma)! Hasonlóan fogunk eljárni mint pár évvel ezelőtt az Austria Wien – AC Milan mérkőzésnél. Ott is éppen 300 db jegyet kaptunk!

Csak a csomag foglalható, minden más már elfogyott!

✅ belépőjegy a ZTE 🆚 AC MILAN mérkőzésre a Milan Club Ungheria tagjainak fenntartott szektorban.✅ utazás Budapestről két útvonalon keresztül, az egyik az M1 vonalán fog menni Tatabánya, Győr, Csorna a másik pedig az M7 vonalán fog menni Velence, Székesfehérvár, Siófok, Balatonlelle.

✅ Milan Club Ungheria Milanmania klubtagság a 2022/23-as szezonra, ezzel kedvezményesen tudsz egész évben utazni, a kártyáddal 10% kedvezménnyel tudsz Milánóban a Milan Store-ban vásárolni.

✅ Demetrio Albertini Mesélek a Milan bajnokairól című könyv, amelyet idén májusban mi adtunk ki magyar nyelven (folyamatban a következő könyv a Milan egyik legnagyobb legendájáról).

A csomag ára 25.999 Ft, amely tartalmazza a felsoroltakat! Azok, akik már rendelkeznek tagsággal a 2022/23-as szezonra 15.999 Ft-ért tudnak foglalni helyet az utazásra!

FOGLALÁS ITT

Hatalmas öröm és boldogság, hogy Bécs után most Zalaegerszegen is több száz magyar Milan szurkoló szurkolhat együtt.

A klubtagsággal kapcsolatban minden szükséges információt megtaláltok itt.

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. bocsánat nekem mindkét üzenetnél azt írta hogy az oldal nem elérhető második után feladtam erre elküldte 2x 😀

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet