Dida távozik a Milan kapusedzői közül

2

Dida, a Milan korábbi legendás kapusa – aki az elmúlt években a szakmai stáb tagja volt – úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a szerződését.

Az egykori világbajnok kapus 2019 nyarán tért vissza korábbi sikereinek helyszínére, a Milanhoz és az utánpótlásban vállalt munkát. Egy évvel később, 2020-ban a felnőtt csapat kapusedzője lett és a legutóbbi szezonban a két kapusedző kollégájával, Emiliano Bettivel és Gigi Ragnóval közösen dolgoztak a kapusok felkészítésén.

Daniele Longo, a Calciomercato sportújságírója exkluzív információkra hivatkozva arról számolt be, hogy Dida személyes okok miatt úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a lejáró szerződését a Milannal. Ezt a MilanNews is megerősítette.Így Dida a nyáron távozik a Rossoneri kapusedzői közül. A döntésnek nincs köze a Milanhoz, de már nem tudja vállalni a szakmai stábban vállalt kötelezettségeit. A brazil szakember hétfőn már nem lesz jelen Milanellóban az előszezon első edzésén és várhatóan személyes okokból visszatér a hazájába, Brazíliába.

A várakozások szerint a helyét a Milan korábbi kapusa, Flavio Roma fogja átvenni, aki tagja volt a 2010/11-es bajnokcsapatnak.

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ