A Milan mérlegeli a Lazio védőjének leigazolását

13

Francesco Acerbi, a Lazio védője egy opció lehet a Milan számára a nyári átigazolási időszakban a védelem megerősítése érdekében.

A 34 éves középhátvéd a szezon végén átigazolási kérelmet nyújtott be a vezetőség felé, miután összetűzésbe keveredett a szurkolókkal, akik nem bocsátottak meg a védőnek. Jelenleg Acerbi nyári távozása tűnik a legvalószínűbbnek és könnyen lehet, hogy Olaszországon belül vált klubot.

A Sky Sport Italia beszámolója szerint a Milan vezetősége komolyan fontolóra vette annak a lehetőségét, hogy szerződtesse Acerbit a nyáron. Az olasz válogatott középhátvéd rotációs lehetőséget biztosíthat Stefano Pioli számára a védelem tengelyében.Ezen kívül Acerbi tapasztalata hasznos lehet és fontos tényező az is, hogy olasz nemzetiségűként be tudja tölteni az Olaszországban nevelkedett kvótát a Serie A szabályzatának értelmében.

A Sky szerint Acerbire nem a korábbi első számú célpontnak számító – Newcastle Unitedhez igazoló – Sven Botman alternatívájaként tekint a vezetőség, hanem sokkal inkább egy tartalék lehetőségként. Ezért a klub már kapcsolatba lépett Acerbi ügynökével, Federico Pastorellóval. A Milan vezetősége más célpontokat is mérlegel a védelembe.

Az Európa-bajnok hátvéd 10 évvel ezelőtt már volt a Milan játékosa, miután 2012 nyarán a klub 4 millió euróért szerződtette a Verona együttesétől. Végül mindössze fél évet töltött a piros-feketéknél és összesen 10 tétmeccsen játszott.

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Szuper. És erre a szerepkörre miért is nem lett volna jó Gabbia? Olasznak olasz, védőnek védő.

  De semmi gond, legalább elkölthetünk egy kis pénzt a csapat legerősebb posztján egy cserejátékosra, úgy, hogy ez az ügylet többe fog kerülni, mintha Romagnolival hosszabbított volna a klub 2 évet… Ráadásul Acerbi jóval idősebb, mint Romagnoli.

  Döbbenet, ami itt megy. Ez a június eddig olyan, mintha Agnelli meg Zanetti intézné nálunk a dolgokat.

 2. Ez màr a viccek vicce. Anno alig tudtunk megszabadulni tőle, pedig abban a brigàdban nem hemzsegtek a labdazsonglőrök. Amúgy èrtem, ing,dn lenne ….

 3. és ha valaki leírja, hogy – bár nagyon lelkes volt a csapat – de szerencsénkre az Inter sem volt ütős, a Juve meg a béka segge volt, a Roma, Lazio sem remekelt, a Napoli meg kipukkant, akkor az hülye.

  Most sem a Milan volt a legesélyesebb, de ha bealszik a stáb és a vezetőség, akkor szerintem borítékolható hogy a 2022/23-as szezonban a valódi cél a 3-4 hely lesz.

  Írhatnám, hogy mindig hittem a mercato legutolsó napjában (hetében), de az utóbbi évtizedben kivétel nélkül átb.sztak.

 4. Minap írta valaki ezt az Acerbi dolgot azt hittem viccel de nem úgy néz ki.

  Vélemenyem: NEBASZKI….?! 🤷🏻🤡

 5. Olasz válogatott védőt igazolni jó. Ha elfogadja a tartalék tartalékjának a szerepét, pláne jó. Az is remek, hogy Gabbiatol megszabadulunk, mert ő meg tartaléknak is karcsú volt. Immáron csak azért köll imádkoznunk, hogy a csk helyére minőségi igazolás érkezzen!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet