Közel Maldini és Massara hosszabbítása

0

Az utolsó részletek megvitatása hiányzik a hivatalos bejelentés előtt.

Nincs kétség, hogy Paolo Maldini és Frederic Massara marad a Milan vezetőségében. Mindkét szakembernek a hónap végéig – június 30-ig – szól az aktuális megbízatása a klubbal, azonban már hetek óta a júliusban kezdődő nyári átigazolási piacon munkálkodnak.

A Repubblica információi szerint Maldini és Massara nagyon közel áll ahhoz, hogy szerződést hosszabbítson a Milannal. A felek között létrejött egy általános megállapodás és már csak a szerződés utolsó részleteinek megvitatása hiányzik a kontraktus aláírása és az azt követő hivatalos bejelentés előtt. Maldini és Massara is három évre írt alá 2019-ben a jelenlegi pozíciójukba történő kinevezésük alkalmával.Gerry Cardinale, a RedBird vezetője nemrég elmondta, hogy kulcsfontosságú volt a találkozó Maldinivel és három és fél órás megbeszélésük volt, miután hivatalossá vált a tulajdonosváltás. Az olasz szakember egy korábbi nyilatkozatában arról beszélt, hogy az igazgatói karrierje csak a Milan miatt létezik és kijelentette: ha nincs meg a törekvés a győzelemre és a tulajdonos nem rendelkezik ambíciózus projekttel, akkor nem ő a megfelelő ember a vezetőségbe.

Maldiniék az elmúlt hetekben megállapodásra jutottak Divock Origivel, aki ingyen csatlakozik a Milanhoz, továbbá nagyon közel Renato Sanches leigazolása is. Ezen kívül jelenleg a klub tárgyalásokat folytat Charles De Ketelaere és Sven Botman szerződtetéséről is.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet