Botman vagy Bremer? Bremer vagy Botman?

18

Egyre komplikáltabbak a Sven Botman megszerzéséről folytatott tárgyalások a Lille vezetőségével, amelynek következtében a Rossoneri kénytelen lehet más célpont után nézni, aki nem más, mint Gleison Bremer.

Paolo Maldiniék eltökélt szándéka egy középhátvéd szerződtetése a nyári átigazolási időszakban, ugyanis Alessio Romagnoli távozása borítékolható, míg Simon Kjaer súlyos térdsérülésből lábadozik és egyelőre bizonytalan, hogy képes lesz-e visszanyerni a korábbi formáját a következő szezonban. Az elmúlt hónapokban Botman volt a klub által preferált választás, azonban akadályok merültek fel.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia transzferguruja szerint egyre komplikáltabbak a tárgyalások Botman leigazolása érdekében, ugyanis a Premier League-ben szereplő Newcastle minden követ megmozgat, hogy szerződtesse a játékost. A dúsgazdag angol klub mintegy 55 millió eurót sem sajnálna kifizetni a holland válogatott védőért és egyértelmű, hogy a Milan ezzel nem tud és nem is akar versenyezni. A pénzügyi nehézségekkel küzdő Lille minél több pénzt akar Botmanért és ezért inkább a Premier League-be értékesítené.Ugyan Botman a Milant és a Bajnokok Ligájában való szereplést preferálja a Newcastle-lel szemben, ezt alátámasztja az is, hogy a 22 éves középhátvédnek van egy személyes megállapodása Maldiniékkal, ám a francia klub nyomást helyez a játékosra, hogy elfogadja az angolok ajánlatát.

A MilanNews szerint a Rossoneri vezetősége alternatívát keres és a figyelem Gleison Bremerre összpontosulhat. A Torino 25 éves védője a nyáron távozni készül és a Milan mellett a városi rivális Inter is érdeklődik iránta. A brazil védő körülbelül 25 millió euróért mozdítható. Bremer leigazolása mellett szól, hogy jól ismeri a Serie A-t és az elmúlt 4 évben összesen 110 tétmeccsen játszott a Torinóban.

18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nem tudom, hogy mivel tudnák meggyőzni Bremert (hacsak nem Milan drukker gyerekkora óra).
  Az Interben Skriniar helyén valószínűleg be lenne betonozva. Az Inter egy (örök😀)bajnokesélyes csapat.
  A Milannál ott van Calabria/Florenzi/Kalulu a jobboldalra
  Tomori/Kalulu/Kjaer(?) középre
  Gondol Bremer is látta, hogy Tomori-Kalulu elég jól muzsikált, márpedig Kalulut nem hinném hogy visszatenné Pioli jobbra, ahol ketten is vannak.

  Ha a tutit akarja Bremer, akkor Inter

  • Én ha jönne középhátvéd Kalulut balra raknám Theo kiegészítőjének. Biztosan jobban megtudja oldalni a baloldalt mint a Ballo. Arra meg hogy melyik jöjjön hála égnek azt tudom mondani hogy mindkettő jó. Akire kedvezőbbek a tárgyalási feltételek. Ez már nagy haladás hogy normális nevek vannak a mercato-n. Végre nem az van hogy beharangoznak egy nevet aztán nézek róla egy youtube videót amiben kettőt húzogatott a labdával meg rúgott egy kapufát ennyi a teljesítménye a 10 perces videóba. Ja és tudott adni 2x 10 méteres passzt. Ennyi erővel a fradiból is hozhattunk volna bárkit akkoriban. 😀 Jó érzés hogy már nem itt tartunk.

  • Szerinted Bremer nem látja hogy az inter mekkora szarban van? Fél csapatát el kell adnia, ha Lukakut vissza akarja hozni. Hol fér bele nekik egy 25 milliós vásárlás? Ja arról nem is beszélve hogy Skriniar sulyossan megsérült, így szerintem nem kell senkinek nemhogy a PSG nek…