Commisso beszólt a Milan új tulajdonosának

7

Rocco Commisso, a Fiorentina elnöke elmondta, hogy korábban már dolgozott együtt a Milan új tulajdonosával, Gerry Cardinalével és jó embernek tartja, de van egy kis bökkenő.

A hét közepén vált hivatalossá, hogy a RedBird Capital Partners lesz a Milan új többségi tulajdonosa, miután megtörtént a teljes körű megállapodás az Elliott Managementtel a klub részvényeinek megvásárlásáról. A bejelentés napján Cardinale, az amerikai csoport vezetője a klub főhadiszállásán járt és találkozott a klub vezetőségével.

Commisso, a Fiorentina tulajdonosa reagált a hírre, miszerint a honfitársa Cardinale kerül a Milan élére és elmondása szerint az amerikai üzletember más emberek pénzével szórakozik.“Cardinale nagyon jó ember, az én szektoromban is dolgozott és üzleteltem vele, amikor kábelrendszert épített ki. Azonban szeretnék valamit nagyon világosan leszögezni. Amikor azt mondják, hogy 1,3 milliárd euróért megveszi a Milant, azt nem a saját pénzéből teszi.” – mondta Commisso.

“Ő más emberek pénzével szórakozik. Én itt a Fiorentinánál az utolsó centig a saját pénzemet, a személyes vagyonomat használom.”

A Mediacom vállalat vezetője, Commisso korábban szerette volna megvásárolni a Milant és 2018 nyarán a kínai korszak vége előtt tárgyalásban állt Yonghong Livel, azonban az üzlet meghiúsult és végül az Elliott Management kezébe került a klub.

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Így van. Ezeknek az embereknek nem is biztos, hogy előnyös ha minnél nagyobb jegyzett saját vagyona van.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet