Magyarországra érkezhet a Milan a nyáron

2

Magyar sajtóinformáció szerint az olasz bajnok Milannal szeretne felkészülési mérkőzést játszani a magyar élvonalban (NB1) szereplő Zalaegerszeg.

A csakfoci.hu információi szerint egy igazi sztárcsapatot akar Magyarországra csábítani a Zalaegerszeg a klub már-már hagyományos szezon előtti eseményére, a Zete Fiesztára. A zalaiak a friss olasz bajnok Milannal játszanának felkészülési mérkőzést július 23-án az esemény csúcspontjaként.

Az olasz bajnokság ebben az évben a tavalyinál kicsit korábban, augusztus 13-14-én kezdődik, és a csapatoknak igen sűrű lesz a programjuk a novemberi világbajnokság okozta leállás miatt, aminek köszönhetően november 14. és január 4. között nem rendeznek bajnokikat a Serie A-ban.A Milan felkészülése így július elején kezdődik, és 16-án már felkészülési mérkőzést is játszik a német élvonalbeli Köln ellen. A tervezett felkészülésbe tehát akár bele is illene egy 23-ai, ZTE elleni összecsapás, azonban ilyenkor mindig kérdéses, hogy a sztárcsapatok melyik találkozóra milyen kerettel érkeznek és vajon minden felkészülési találkozón játszatják-e legjobb futballistáikat.

A csakfoci.hu szerint a tárgyalások már zajlanak, a napokban már Magyarországra is érkezik egy milánói delegáció, hogy személyesen nézze meg a helyszínt, valamint a konkrét terveket.

A várakozások szerint a Milan július végén Ausztriában, Klagenfurtban fog edzőtáborozni.

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet