A Milan új szerződést kínál Rafael Leaónak

29

A Milan vezetősége továbbra is prioritásként tekint Rafael Leao szerződésének meghosszabbítására, viszont a legutóbbi ajánlat elutasításra került a játékos ügynöke jóvoltából.

Az új tulajdonos, a RedBird Capital Partners érkezése után a klub tervei között napirenden szerepel egyes kulcsjátékosok megtartása. Leao a 2021/2022-es idényben a csapat egyik legjobbja volt és jelentős formajavuláson ment keresztül az előző évekhez képest. Ennek hatására egyes sajtóhírek szerint a Real Madrid és a Manchester City figyelmét is felkeltette.

A Tuttosport beszámolója szerint a Milan új tulajdonosa, a RedBird prioritásként tekint Leao 2024 nyarán lejáró szerződésének meghosszabbítására, aki az utóbbi időben több klub célkeresztjébe került. A Rossoneri vezetősége szeretné minél hamarabb nyélbe ütni a hosszabbítást.Paolo Maldini, a klub technikai igazgatója a múlt héten megerősítette, hogy Leao nem eladó. A Corriere della Sera arról ír, hogy a Milan hat hónappal ezelőtt évi 4,5 millió eurós fizetést kínált a portugál válogatott támadónak 2026-ig szóló kontraktussal, azonban a képviselője, Jorge Mendes visszautasította. Állítólag a játékos ügynöke szezononként nettó 6,5 – 7 millió eurós bért akar kiharcolni védencének, aki jelenleg 1,5 millió eurót keres a Milanban és továbbra is perben áll a Sportng CP-vel a kártérítési ügy miatt.

A Rossoneri vezetősége új szerződési ajánlatot készül tenni a játékosnak évi 6 – 6,5 millió euróval. Ezzel a csapat legjobban fizetett játékosává válhat a következő szezonban.

29 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ez a Mendes mindig dnnyire pofàtlan volt? Ha nem fogadjs el a 6ot, mejet Isten hírèvel padoznia Realba vagy a Citybe

 2. 150 milla és mehez ő is ,abbol kell venni posztokra . Ennek igy nincs értelme,hogy felverik az árukat es egyből 3szor annyit kérnek .

 3. 6-6.5millió egy jó szezon után azért elég meredek. Tehetséges ez nem kérdés, de ki tudja jövőre melyik arcát fogjuk látni? A szezonban sem hozott folyamatosan kiemelkedő teljesítményt, hosszabbítás után lehet megint ellustul aztán lehet neki fizetni a milliókat a semmire.
  Ilyenkor kellene egy jó 4+bónuszos szerződést elé tolni. Amennyiben eléri a szezonban a 10gólt +1millió. 10assistra ismét +1 millió. Ha úgy érzi hogy neki ez jár, akkor nem lehet gond számára elfogadni egy ilyen ajánlatot..

  • Igen, tökéletes lenne, de a világ teljesen a feje tetejére állt. Mindenki munka és teljesítmény nélkül akar nagy lóvét. Leao egyelőre még csak a mi szintünkön sztár, hol van ő még a legfelsőbb polcról.

 4. 150misiért el kell engedni!
  Minimum 2,de lehet az árán 3embert kapni.
  Írom ezt úgy,hogy tényleg a csapat “ékköve”!

 5. Sajnos ez a Liga MVP cím sokat dobhatott Mendes-nél. Kérdés, hogy ezeket nem ő adományozza-e!? 😀
  Lea fantasztikus formába lendült az idei évre. De hogy Liga legjobbja!? Ha szélsőket nézzük Berardi egy középcsapatban évről évre jobb statokat hoz támadásban és védekezésben is. Sergej gyerek meg középpályásként lőtt 11-et és osztott 11 gólpasszt.
  Immo megint 27 góllal gólkirály, előtte is le a kalappal és akkor még a 2 csapatban is bizonyító fiatal Vlahovic-ról még nem is beszéltünk.
  Én úgy gondolom, hogy mi okoskodhatunk, de ennek a maroknyi Managernek a kezében van az egész foci és ez nagyon nem jó.

  • Lehet , el kène adni … 120ból, ha megvennèk, talàn akad irànyìtó, jobbszèls ès még 1 center….

  • Liga mvp címet mindig a bajnokcsapatbol kapja valaki. A valóság pedig az, hogy voltak nála jobb játékosok is a bajnokságban, a csapatban viszont nem.

 6. Momentán senki nem ajánlott érte pénzt, a Madrid 120M már cáfolták, uh menekülés előre, új szerződés, aztán meglátjuk…

 7. Az utolsó meccseken életveszély volt a kölyök.Én inkább erősíteném a csapatot,nem adnám el a legjobbat.Megnézném mit tud egy még erősebb csapatban amitől nem vagyunk távol.Gondolom eddig is meg a volt pénz az erősítésre,nem az Ő àra fedezné.
  Megadnám neki a 6-6.5M .Ezt röhögve megadná neki nagyon sok csapat.A jelenlegi Seria A nagyon fekszik neki.Gyors és hihetelen jó fizikuma van,1az 1ben bárkit megver.Még mindíg fiatal,ha lenyom még 1-2hasonló szezont akkor az ára már eszetlen kategória lesz,akkor ugy is eladják,vagy majd akkor kell gondolkodni.Azt viszont megkockáztatni hogy ingyen lelépjen véletlenül se szabad.

  • Persze, röhögve megadná neki bárki a 6-6,5M, de ahhoz ellőtte ki kellene érte pengetni azt 100+ milla ojrót. Ezt azért nem sok klub engedheti meg magának, ráadásul azok közül a Realba, Citybe és PSG-be tuti nem lenne kezdő. Max a Man. Unitedet tudnám elképzelni, mint lehetséges opció.
   Az elég undorító, hogy Hakan és Kessié után ő is horror igénnyel áll elő egy (azaz 1!!!) jobban sikerült szezon után. Most Maldiniék vannak jobb tárgyalási pozícióban, vagy fogadja el az 5 millás fizut, vagy mehet 100+M-ért. Esetleg még 2 évig játszat (vagy padozhat) évi másfél milláért, amiből nehéz törleszteni a 20 millás büntijét.
   Mi a garancia, hogy ha megkapja a kért 7M fizut, akkor nem ugyanazt az unott, flegma kölyköt látjuk újra, mint az első 2 évében?

   • Garancia?persze!ha eladjuk és érkezik helyette bárki,arra van garancia hogy beválik?
    Az a baj hogy nem csak a szűk elit tud ilyen fizukat adni.Bolond világ de sajna ez van.
    Szerintem ha 7-et mondanak és tényleg maradni akar,akkor 6+ bónuszokért is marad,de szerintem azt meg is érdemli.

 8. Itt elgurult a gyógyszer,4,5 milla korrekt ajánlat, még nem akkora spiler hogy ennyit követeljen,háromszoros béremelést kap+a bónuszok,ha ez kevés akkor fájó szívvel el kell adni, különben ingyen fog távozni

 9. Szerintem tök jogosan kéri meg ezt az összeget. Hozza a nézőket a villanásaival, eldönti a meccseket, és a szezon közepén volt csak 1-2 gyengébb hónapja, szerintem ott elfáradt kicsit Rabic nélkül. Ezen kívül stabilan lehozza meccsenként a brutális mennyiségű sikeres cselt, szétveri az ellent, Theonak helyet csinál, most már védekezik is, képességei alapján top3 a posztján, jelenleg talán még csak top5.

  Bármelyik csapat megadná ezt neki, röhögve, nem csak a PSG meg a társai. El kell döntenünk, szintet akarunk-e lépni. Ha igen, meg kell becsülnünk a legjobbjainkat anyagilag is, nincs mese. A 6-7 nem horror fizu, csak realatíve magas. Teljesítmény alapján megérdemli, kb még 2 emberrel együtt, de Leao régebb óta itt van és magasabb a potenciálja is, meg hát a kereslet is. Legyen 6,5 + bónuszok, 220 misi kivásárlási ár, és becsüljük meg, amink van.

  Persze, ajánlgathatunk 4-et, és akkor mindenki elmegy, de szerintem most magasra kell célozni.

 10. Kezdődik…
  Ha nem elég neki a 6 milla, ami már így is több, mint sok, akkor el kell adni, ha tényleg vinni akarja vki. Ha nem ír alá, akkor maradhat még két évig 1,5-ért.
  A Serie A fizetések szempontjából sajnos le van maradva a többi top ligától (és szvsz azok a fizuk az abnormálisak), de azért egy önmagához képest jó szezon után ne gondolja már magát nélkülözhetetlen világsztárnak.
  Valamit globálisan kellene kezdeni ezekkel az esztelen átigazolási árakkal és fizetésekkel, mert nonszensz, hogy akár takony 20-22 éves kölykök “zsarolják” a munkaadóikat.

 11. Szerintem a klub ajánlata korrekt kár hogy ez Mendesnek nem volt elég. Persze még lehet finomítani az ajánlaton csak nehogy megszédítse az a rengeteg pénz.
  Amennyiben valaki nagyon akarja már most leigazolná és itt említeném a Newcastlt. Van mit a tejbe aprítani ott is.

 12. rossoneri92-vel értek egyet. El kell dönteni akarunk-e szintet lépni vagy maradunk leány nevelde.

 13. Azért Berardival összehasonlitani????
  Persze hozhatsz statokat,de Leaonak a kis lábujjában több van,mint Berardinak összesen….
  Ez fájt…..
  Amíg a font 450 az € pedig 380,addig nem is lehet csodálkozni,hogy miért olyan jó a premier….
  Tényleg bolond világ a színvinal meg megy lefelé…..

  • Ha nem a statisztika a lényeg, akkor micsoda? Több gólt és gólpasszt adott mint a portugál, mégis hogy ne lenne jobb? Ráadásul évek óta hozza ezt a formáját, Leao-nak meg élete első normális szezonja..

 14. Immobile???
  Ő már bizonyitott a Dortmundban….
  Egyik szavaddal ütöd a másikat!
  Leao tud váratlant húzni,ahogy írod,Berardi meg Immobile????
  Tegnap bizonyitott az olasz válogatott,ötüljenek,hogy csak 3lett a vége.
  Az Eb cím csak a többiek szerencsétlenségen múlt,ha ezt nem látod más játékot nézel!

  • Ma pedig bizonyított Leao a spanyolok ellen. 57%-os passzpontosság, 3 eladott labda, és az egyik legrosszabb teljesítmény az egész csapatban..

   • Igen, minden játékost egy meccs alapján kell értékelni. Pláne a válogatottban… Tegnap pl. Lewa gyenge volt, úgyhogy nem is tud focizni.

 15. Berardi egy Sassouloban,Immobile egy Lazioban hozza “remek” teljesitményét…
  Dortmundban,Immobile már nem volt olyan sztár….
  Persze,hozhatjátok a stattokat/Churcillt idézve,annak hiszek amit én hamisitok…/
  ,de lám Ciro esetét,ő rá pl. “nagy a mez”!!!

  • Ezt a Dortmundos storyt hányszor veszik már elő? Immo sérülésekkel bajlódott a németeknél, így rúgott 10 gólt és adott 3 pólpasszt 1641 perc alatt (ebben benne van amikor perceket játszott csak)
   Ez a perc kb 18 meccs ha erre vetíted a 10 gólt akkor bukta volt!? Sevilla-ban perem emberként 15 meccsen összesen 687 perc (kb 7-8 meccs) 4 gól.
   Ez előttem szólohoz csatlakozva, minden meccset a statisztika dönt el. Mivel a végén az nyer aki több gól rúg. Itt mindenki óriási tehetségnek érzi és imádja Leao-t szerintem. Kivétel nélkül. De ettől még nem lesznek szemellenzősek az emberek. Ha már összevetés, ugyan abban a bajnokságban Leao 3 év alatt 7178 perc alatt 27 gól és 21 gólpassz, Berardi csak idén 2836 perc alatt 15 gól és 17 gólpassz… Én is többet látok Leao-ban, de kb leszarozni Berardi mondván az összehasonlítás is sértő!? Azért ezen elgondolkoznék a helyedben!

 16. Leao 22éves és egy MILANban játszik,Berardi 27 és egy Sassouloban,Immobile meg 32 és egy Lazioban,Belotti 28 és egy Torinoban…
  Egyelőre a portugálért ajánlott vagy akar ajánlani a Real 120milliót,nem a felsoroltakért….

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet