Mbappé a Milanhoz való kötődéséről beszélt

9

Kylian Mbappé, a Paris Saint-Germain sztárja elárulta, hogy gyerekkorában rajongott a Milanért és felvetette annak a lehetőségét, hogy egy nap szívesen pályára lépne a Rossoneri mezében.

A 23 éves támadó jelenleg a világ legjobb játékosai között van és nagy potenciál rejlik benne a jövőre nézve. Mbappé 2018-ban világbajnokságot nyert a francia válogatottal, míg a PSG-ben 217 tétmeccsen 171 gól és 87 gólpassz a mérlege. Még évekkel ezelőtt a közösségi médiában felkapott lett egy kép, amelyen Mbappé kisgyerekként Milan-mezt visel. A francia futballista a La Gazzetta dello Sportnak mesélt a Milanhoz való kötődéséről.

“Különleges kötődés fűz a Milanhoz. Gyerekkoromban volt egy olyan bébiszitterem, akinek nagyon sok időt töltöttem a családjával. Mindannyian a Milannak szurkoltak, így nekik köszönhetem, hogy sok mérkőzést megnéztem és Rossoneri rajongó lettem.” – mondta Mbappé.“Gyakran mondom, hogy ha valaha Olaszországban fogok játszani, akkor csakis a Milanban. Ha mást mondok, akkor megöltek volna. Viccet félretéve csak gratulálni tudok a Milannak a bajnokság megnyeréséhez. Sok francia barátom van a csapatban és ott van Ibrahimovic is, aki egy legenda. Nagyon tisztelem őt.”

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ