Paul Singer is ott lesz a lelátón a Sassuolo ellen

6

Várhatóan a Milant tulajdonló Elliott Management alapítója és vezetője, Paul Singer is jelen lesz a Sassuolo elleni sorsdöntő mérkőzésen.

Gordon Singer

Stefano Pioli együttese vasárnap este a Sassuolo ellen lép pályára és hatalmas a tét: a csapat 11 év után lehet újra olasz bajnok. A Rossoneri a klub történetének 19. Scudettójáért harcol. Jelenleg a Milan a tabella élén áll 83 ponttal és két pont az előny a városi rivális Interrel szemben egy fordulóval a vége előtt.

Az Il Sole 24 Ore, a Sportmediaset és a CalcioFinanza beszámolója szerint az egész Singer-család, azaz Paul Singer, az Elliott vezetője is ott lesz Reggio Emiliában a Mapei Stadion lelátóján a vasárnapi meccsen, amely a Scudetto sorsáról dönt.

A Milan 2018 nyarán került az amerikai befektetőcsoport kezébe és az elmúlt években Gordon Singer (Paul fia) kísérte szoros figyelemmel a csapatot és felügyelte a klubot. A jelek szerint 4 év után először az Elliott alapítója, a 77 esztendős Paul is a helyszínen fogja megtekinteni a Milan mérkőzését abban bízva, hogy nagyon fontos sikert ünnepelhetnek az utolsó meccsen.Nagyon valószínű, hogy ez lesz az Elliott Management utolsó mérkőzése a Milan többségi tulajdonosaként, ugyanis folyamatban vannak a tárgyalások a tulajdonosváltásról és célegyenesben van az üzlet, így a szintén amerikai érdekeltségű Red Bird Capital Partners kezébe kerülhet a Milan részvényeinek jelentős része. Egy felmerülő lehetőség alapján az Elliott átmenetileg egy ideig kisebbségi részvényes maradhat, mielőtt végleg kiszáll.

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Ezt azért te sem gondolod komolyan. Az érdemi munkát Maldiniék végezték a filléres (de hatékony) igazolás ötletekkel (Tomori, Tonaliért mondjuk kicsit csengetni kellett). Pl Giroud 1 milláért nem volt rossz vásár. Ha a keretet nézzük, szerintem nem vagyunk benne az első 3ban, de valamivel mégis a többiek fölé kerekedtünk, ez pedig a csapategység és a küzdeni akarás. Singer bácsi önmagában nagyon kevés lenne ide…..

    • Maldini a kulcsfigura, ha sikerül behúzni!
      Maldini hozta Piolit, Ibrát, Maignant, Kalulut, Tomorit, Theot, Tonalit, Leaot, akik az esetleges scudetto alapfigurái. Ibra győzelmi vágya mellett, Maldini tette bele a milan szívet a sikersztoriba! Amellett hogy Pioli mindehhez szenzációsan asszisztált, összemenedzselte a dolgokat.