Ronaldinho szavai Rafael Leao játékáról

5

Ronaldinho a DAZN-nak adott nyilatkozatában beszélt a Milanról, a milánói emlékeiről és elismerő szavakkal illette Rafael Leaót, aki mostanra húzóemberré vált a csapatban.

Az Aranylabdás brazil klasszis 2008 és 2011 között játszott a Milanban és 95 tétmeccsen 26 gólt szerzett illetve 29 gólpasszt osztott ki. Ronaldinho úgy véli, hogy a Milan házi góllövőlistáján első helyen álló Leao a legjobbak között van.

A MILÁNÓI EMLÉKEKRŐL
“Csodálatos emlékeim vannak, két és fél év boldog évet töltöttem a klubnál. Nagyon szorítok Maldiniért és Gallianiért (Monzával a feljutásért versenyeznek – a szerk.), akik a barátaim. Mindketten nagyon sokat segítettek nekem a Milannál. Ha őket boldognak látom, akkor az engem is boldoggá tesz.”RAFAEL LEAÓRÓL
“Figyelem Leao játékát. Nagyon kedvelem, ő egy kiváló játékos és jelenleg a legjobbak között van.”

AZ OLASZ FUTBALLRÓL
“Mindig figyelemmel kísérem az olasz labdarúgást és a Milant. Az elmúlt években nagyon jól teljesített a csapat és ennek nagyon örülök.”

AZ ÚJ RONALDINHÓRÓL
“Sok kiváló játékos van. Nem szeretem az összehasonlításokat.”

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. O tudja mirol beszel, sehol se irta, hogy arra gondolna , hogy Galliani meg a MIlannal van. Nagyon jol tudja, hogy mire gondolt!

  2. Ha elolvastad volna a cikket rendesen nem írnál ilyeneket. Oda van írva zárójelben,hogy a Monzával versenyeznek a feljutásért.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet