Romagnoli mégis marad a Milanban?

37

Egyre növekszik annak a valószínűsége, hogy Alessio Romagnoli marad a nyáron.

A Milan csapatkapitányának két hónapon belül lejár a szerződése és a jelenlegi helyzet szerint szabadon igazolható lesz. Ugyan a szezon elején voltak egyeztetések a klub és a játékos képviselője között az esetleges szerződéshosszabbításról, azonban a tárgyalások megálltak az ajánlat és a fizetési igény közötti különbség miatt.

A Sky Sport Italia átigazolási guruja, Gianluca Di Marzio szerint növekszik annak az esélye, hogy Romagnoli mégis marad a Milanban a következő szezonban. Jelen pillanatban valószínűbbnek tűnik a hosszabbítás, mint a hét év utáni búcsú. Di Marzio szerint a Lazio vezetőségének szerződési ajánlata alacsonyabb, mint amit a Milan korábban kínált, ezért a 27 éves védő – aki 2018 óta viseli a csapatkapitányi karszalagot – úgy dönthet, hogy mégis marad Milánóban, ahol boldog.Egyelőre nem tudni, hogy mi a Milan vezetőségének jövőbeli szándéka Romagnolival és hajlandó-e megtartani a klub által támasztott feltételek mellett. Az olasz védő jelenleg körülbelül nettó 5,5 – 6 millió eurót keres éves szinten a Milanban. Az elmúlt hónapokban a Milannál első számú célponttá vált Sven Botman a védelem megerősítése szempontjából, akivel állítólag sikerült is megegyezni a személyes feltételekben.

Romagnoli az utóbbi időben kiszorult a kezdőcsapatból Pierre Kalulu kiváló teljesítménye miatt és az elmúlt két hónapban egyetlen percet sem játszott a bajnokságban. Az idei szezonban 35 forduló alatt összesen 18 meccsen lépett pályára, ebből 16 alkalommal a kezdőcsapat tagjaként.

37 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Én nagyot csalódnék benne, ha nem menne el valahová. Ő azért egy karizmatikus játékos, és nem is rossz védő, csak pechére a Milan túl jó lett, és nagyon jó konkurencája is támadt. Ha marad, Kjaer visszatérésével kb Gabbia szintjén fog perceket kapni, ennél remélem többre tartja magát.

 2. Ez elég furcsa. Csak most derült ki, hogy a Lazio kevesebbet kínál neki, mint a Milan? Vagy a Lazio korábban nem tett (fizetési) ajánlatot? Vagy tett, de azt módosította (csökkentette)?

  Romagnoli visszatáncolhat, hosszabbíthat, amivel – ha a Milan így nem vesz egy újabb középhátvédet – pénzt spórolhat meg a klub, de ezzel azt is aláírja Romagnoli, hogy a padon fog ücsörögni, mert jövőre csak erősebb lesz a középső védelem, ha mással nem is, Kjaerrel biztosan. És ha még Botman is jön, akkor akár két szék között a pad alá eshet Romagnoli, mert nem biztos, hogy a Milan számára szükséges egy ötödik (Gabbiával hatodik?) középhátvéd, a Lazióhoz meg nem biztos, hogy menne a jelek szerint…

  Ezek mellett – ha Romagnoli a nagyobb pénz miatt maradna – ez sokat elárulna róla: inkább üldögélne a Milan kispadján, ahelyett, hogy kevesebb pénzért rendszeresen játsszon a Lazióban vagy máshol – 27 évesen…

  • Azért azt vedd figyelembe, hogy jövőre 3 sorozat+ Vb lesz.
   Alap, hogy Tomori és Botman lenne a fix, de a dán ki tudja milyen szinten lesz, Kalulu pedig a szélen is elfér mert ott is kicsi a rotáció.
   Szóval ennyi pénzért ilyen játékos ajándék a padra és szerintem elég idő jutna is neki. Plusz ő azért elég rég szolgál minket, ha akar szerintem maradjon, vagy ebben az esetben ne lepődjünk meg, ha más meg zsoldosként viselkedik.

 3. Jogos, nekem is ez jutott eszembe… Mintha újra és újra bebizonyosodna, hogy ma már a lejárt szerződésű játékosokat KIZÁRÓLAG a pénz érdekli. Rövid időn belül elment ÍGY tőlünk Donnarumma és Chalhanoglu, illetve távozóban van most Kessie is… DE! Eközben úgy tűnik, hogy amint változik a “széljárás”, vagyis küszöbön áll egy tulajdonosváltás, ami már-már korlátlan(nak tűnő) pénzügyi helyzetet sejtet, hááát… hirtelen a távozni akarókat meggyőzi a “Milan projekt”… Ez azért elég vicces!

  • Azért majd egy Romás nyilatkozatot dobj már, hogy lelépne…
   Mert soha nem mondta, hogy menne az itteni pár fotelszurkoló kezdte el köpködni csak nem tudom mire fel.
   Amúgy, ha minden szurkoló így állna, hozzá tök valid lenne, ahogy Donnáék viselkednek.

   • Ezt azèrt rendesen benèzted. Mièrt talàlna ki bàrki is ilyet? Fotelszurkolók? Te nem az vagy? Nyilvàn ő is làtta, hogy a kezdő közelèbe se kerülne, plàne ha jön Botman. (ami a Lillel való jó kapcsolatnak köszönhetően simàn reàlis) Lilleből jött eddig Leao ès Maignan is, sőt mèg Sanchez is èrkezhet. Ez pont arról szól, hogy Riaola ‘elment’, ìgy a vèdenceinek sem akkora az arca. Ha Raiola èlne, megoldanà, hogy Romagnoli ne itt jàtsszon jövőre ès ingyen elvinnè.

    • Az tény,gondolom nem zavar, hogy amikor élt a dagi akkor is azt mondta Romagnoli, hogy míg nincs vége a bajnokságnak semmi pletyka ne legyen mert a Scudetto az elsődleges.
     Anno Ambrosini is sokadik volt a sorba még is jól jött amikor éppen kellett. Ha neki jó, hogy fele fizuért padra marad szerintem nyugodtan tegye meg.

 4. Ő és Kessie is mehet isten hírével.!
  Ha lesz pénz bőven tudunk náluk jóval jobb játékosokat is hozni.

    • Látszik, hogy kB neked is ennyi jutott, hogy 5-ig eltudsz számolni….
     Tomori-Botman
     Idős nagy sérüléséből visszajövő dán.
     Kalulu aki szélen is kelleni fog mert Calabria/Florenzi/Theo kevés lesz 3 fronton.

 5. Srácok elmentek ti a picsába…. Romagnoli mindig is mondta, hogy boldog itt, sőt alapból jelezte hogy semmi átigazolási téma ne kerüljön ki még vége nincs a bajnokságnak. A Lazioról is csak pletykák voltak. A fizuja feléért maradna, úgy hogy valami arab/ amerikai klubnál jóval többet is kaphatna, mint nálunk.
  Az meg, hogy biztosra veszítek, hogy a dán egy ilyen sérülés után újra a régi lesz, az is meredek.
  Donna elment a pénzért, Roma meg maradna fele fizuért és ő is pénzéhes szerintetek. Elhiszem, jó mindig köpködni, de ez most nagyon mellé megy.

  • Donna ès a török is mondta ezt. Kessieről ne is beszèljünk. Ma is lehoztàk, hogy netto 5.5-6ot keres. Akkor hova ugràl? Ha baj van,bevethető lenne, mèg akkor is, ha jelen pillannatban kb utolsó a sorban. Ez nekem nem csks hozzààllàs. Ha kicsit küzdeni kell, màr el akar menni? Èn inkàbb ezt gondolom valószìnünek

   • Már vagy 10 éve minden nap ezzel az oldallal kezdődik a napom, de ma sikerült annyi rosszindulatú hülyének ide írnia, hogy ezt nem állja meg az ember.
    Az, hogy a rossz Milanba kiemelkedő volt és ezért nagy pénzt kapott és ezzel most támadni milyen érv?
    Most ha marad apróért a padra, mert szeret itt lenni az is rossz.
    Lehet támadni, hogy megállt a fejlődésbe ami igaz is, de nem véletlen maradt Csk még akkor is ha csak csere. Szerencsére Pioli picit értelmesebb, mint itt páran. ( nem véletlen, hogy csak károgni tudtok)

    • Kicsit túl komolyan veszed. 😀 Nem mondom, néha velem is megesik, de hidd el, nem éri meg felidegesíteni miatta. Én nemrég a 88. Kessiészidó cikknél lettem ideges, annyira unalmas volt már, de eldöntöttem hogy inkább nem olvasom el, ha nem érdekel valami, és kész. Akár cikk, akár komment. Vagy ha elolvastam, elengedem. 😀

     • Az a baj, hogy Balázsnak totál igaza van. A hírek szerint Romagnoli a jelenlegi fizetése feléért is maradna, szóval nem arról van szó, hogy pénzért igazolna el..
      1-2éve még mindenki éltette szegény srácot, hogy legjobb játékosunk stb, erre jön egy sérülés ami után még nem lendült formába és már a mezét égetné a szurkolók nagyrésze.
      Ezzel szemben itt van Tomori, amikor ordító hibájából gólt kapunk, akkor is csak dícsérve van..

      Botman pl. semmivel sem jobb mint az olasz, Newcastle és mi vagyunk az egyetlen kérői, azért ez mond valamit .

    • Èn picit règebb óta vagyok itt, mint te, de mèg soha nem hallottam rólad, egy kommentedet nem olvastam itt. Picit szerènyebbnek kène lenned, okosabban is èrvelhetnèl, ès elfogadhatnàd màs vèlemènyèt is. Szemèlyeskedni meg plàne felesleges, nem leszel nèpszerűbb tőle

     • Soha nem írtam eddig hozzászólást, régen volt itt egy jó közösség aminek érdemes volt olvasni minden bejegyzését. Sajnos mára talán már csak Lansky maradt belőle.
      Ha megnézned mindenki olyan stílusú választ kapott, hogy ő írt. Jah vagy ilyenkor már is érzékenyek lesztek…
      Érdekes én írtam valid érveket, te egyre se válaszoltál. Könnyű beböfögni valamit csak aztán esetleg azt meg is kellene tudni védeni.

 6. Én szeretem Romagnolit, jó játékosnak tartom, több játékidőt kellene kapnia, ennek ellenére az utolsó 3 meccsen ragaszkodnék a Tomori- Kalulu pároshoz

 7. Balázs, Romagnoli ha jól tudom egyszer már elutasította a Milan ajánlatát annak ellenére, hogy a Milan megmondta nem fog emelni rajta. + Raiola volt az ügynöke és ez alapján gondolja mindenki, hogy távozni fog, tudjuk az előzményeket…

  Most, hogy Raiola nem mossa Alessio agyát és valszeg nagyobb jövőkép van kilátásban egyből optimistábban ül tárgyaló asztalhoz.

  • Igen, de tedd hozzá, hogy fizuja felét kapná. Ha neked a munkáltatod azt mondja maradj, de fele pénzért szerintem te se rögtön mondanál igent. Végéig azt mondta bajnokság után döntenek, jól érzi itt magát és annyi neki is jár, hogy gondolkodjon rajta . (én sem értem padra minek marad, mikor középcsapatba kezdő lenne kB ennyit ott is kapna)
   Viszont, ha apróért marad a padra, úgy hogy sose hisztizet és közben csk rangja is megmaradt (vagyis a közeg elismeri), akkor szerintem bőven maradhat. Jövőre 3 front plusz vb lesz.

   • Kedves Balázs látom te azt hiszed itt vakok és világtalanok kommentekben és csak te vagy a Helikopter
    Maradjunk annyiban nettó hülyeség amikor azt írod, hogy a munkáltatód fele annyiért marasztalna te maradnál-e? Azért ne hasonlítsunk össze egy átlag embert egy profi játékossal akinek a jelenlegi éves fizujanak fele elég volna nekem, hogy soha többé ne menjek egy cég közelébe.
    Azon meg kár megsértődni, hogy Romagnoli felett eljárt az idő.!
    Új tulaj jön valószínűleg jobb játékosokat akar ennyi fizuert!
    Romagnoli sose lesz top csak top szintű hátvédje! Fogd fel köszi.

    • Kedves Gazso! Látom sajnos a szövegértelmezésben komoly gondok akadnak. Legalább az ötig ment a számolás előbb. A legprolibb dolog, hogy azzal jössz, hogy sokat keres. Annyit keres amennyit adtak neki, most a felét kínálják amire nem mondott rögtön igent. Ha esetleg tudnád értelmezni amit írtam látnád, hogy csak csere szerepben látom én is. Az a baj a spagetti barátoddal, itt köpködtök egy olyan játékost aki az egyik legrégebbi játékosunk és ha maradna fele fizuért tenné és ez mellé hisztit se csap. (+ nem egy Samu aki csak nyaralni van itt)

     • Nyugodjon le mindenki, ez csak valami, amit a TV-ben néztek, még csak nem is vallás, vagy politika. Peace.

      • Balázs kolléga izzad a képernyő mögött én csak leírtam a valóságot ami neki úgy nézz ki fáj 😂

     • Aranyos, érved nincs, vitatkozni nem tudsz, de neked van igazad 😀 Azért szerencsére úgy tűnik vannak itt még értelmes fórum társak akik nem csak fröcsögni tudnak.
      2.7 milliós fizuért padra egy 28 éves Romagnoli egy ilyen hosszú szezonra, aki szereti a csapatot és rég velünk van bőven jó lenne. Szívesen hallanék érvet ellene, de olyat gondolom nem tudsz…

 8. Bőven elfér a keretbe. Nincs jó minőségű cserénk, ha előre akarunk lépni. Kjaer már nem lesz Romagnoli előtt, sőt sanszos h. Milan szinten sem. Ekkora kihagyás után ilyen sérüléssel minimális esélye van sajnos. Botman meg még nincs itt. Közel sem biztos h. ide igazol. Szóval símán lehet 3. számú védő jövőre. Középpályára elférne 3 igazolás is, mielőtt egy védő érkezik. Csatár is minimum egy. Szóval maradjon, főleg ha szeretne is.

 9. Hosszabbítson aztán adják el végre pénzért télen vagy nyáron! Jövőre ha érkezik Botman 5. számú védő lesz!

 10. Romagnoli az egyik legrégebbi és legmegbízhatóbb játékosunk. Sokan fröcsögnek itt rá, mert sokat keres, de azon valahogy senki sem kattog, hogy Ibra mennyit keres és mennyit is játszott pl ebben a szezonban. Félpénzért ilyen játékost nem nagyon találni. Botman zsákbamacska bármennyire is akarják itt egyesek sztárnak kikiáltani.

  Remélem marad Alessio és továbbra is ő lesz a CSK. Vicc lenne, ha ingyen elmenne a Lazio-ba, főleg, hogy azóta Acerbi is a liga egyik legstabilabb védője lett, nálunk meg 1 szezont ha kapott. Úgy érzem hasonló sorsra jutna Romagnoli is, ha ilyen könnyedén lepasszolnánk.

 11. Szerintem alapvetőleg senkinek nincs baja Romagnoli maradásával megfelelő körülmények között. Inkább az ilyen esetekben rendszerint előforduló közegbomlasztó maszatolás az amitől elege lesz az embernek.

  Ha a tárgyalások gördülékenyek, előre mutatóak és mindenki boldog akkor nagyjából mindegy ki mennyit keres

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet