Leao a győzelemről, a góljáról és a célról

2

Rafael Leao nagyon fontos góllal segítette hozzá a Milant a győzelemhez a 35. fordulóban a Fiorentina elleni bajnokin.

A csapat több mint 71 ezer néző előtt 1-0-ra nyert a San Siróban és behúzta a három pontot, ezáltal továbbra is az első helyen áll a Serie A-ban. Leao az aktuális idényben 13 gólnál jár és nem túlzás kijelenteni, hogy eddigi karrierje legjobb szezonját futja, ráadásul a Milan házi góllövőlistájának első helyén áll.

“Ez a legszebb pillanat egy játékos számára, de a legfontosabb a győzelem volt. Sok lehetőséget alakítottunk ki és volt bennünk némi aggodalom az elpazarolt gólhelyzetek miatt. Ez egy döntő fontosságú meccs volt és most a célunkra kell koncentrálnunk.” – mondta Leao a DAZN-nak a Scudettóra utalva.“Mindannyiunknak egységesnek kell maradnunk a szurkolókkal együtt, hogy elérjük a célunkat. Igyekszünk azt tenni, amit az edző kér tőlünk és nagy vágy van bennünk. Inter? Nem figyelünk rájuk, csak magunkra koncentrálunk.”

“Gólörömöm? A szív a családomnak és a csapatomnak szólt. Nagyon boldog vagyok.”

A 22 esztendős támadó a 2021/22-es szezonban 39 tétmeccsen lépett pályára és összesen 20 gólból vette ki a részét közvetlenül, méghozzá 13 gól és 7 gólpassz formájában. Ami a bajnokságot illeti: a mérlege 10 találat és 5 assziszt.

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ