Leao jelentős ajánlatot kapott külföldről

17

A legfrissebb hírek szerint egy külföldi együttes nagy ajánlatot tett Rafael Leaónak, akinek egyelőre még nem zárult le a szerződésének meghosszabbítása.

A portugál válogatott támadó egyértelműen a Milan kulcsszereplői között van az idei szezonban és az eddigi teljesítményével nagy mértékben hozzájárult ahhoz, hogy a csapat versenyben van a Scudettóért. Ugyanakkor Leao formájára és kvalitásaira mások is felfigyeltek.

Antonio Vitiello, a MilanNews főszerkesztője arról számolt be, hogy Leao jelentős ajánlatot kapott egy külföldi klubtól. Egyelőre nem szivárgott ki, hogy pontosan melyik együttes kereste meg a játékos ügynökét, Jorge Mendest.A Milan vezetőségének álláspontja egyértelmű: meg akarja tartani a 22 éves futballistát és továbbra is maximális a bizalom felé, így a vezetőség mindent megtesz annak érdekében, hogy pénzügyileg eleget tegyen a játékos kéréseinek. Az elmúlt hónapokban már voltak tárgyalások Leao 2024-ben lejáró szerződésének meghosszabbításáról, de még nem jött létre a megállapodás. A Milan ajánlata évi 4,5 millió eurós fizetés, ám a játékos ügynöke ennél magasabb bért szeretne kiharcolni. Nem elhanyagolható tényező a hosszabbítás kapcsán, hogy Leao óriási összegű – 16,5 millió eurós – kártérítési perben áll a Sporting CP-vel és a jogerős ítélet még nem született meg az ügyben, mivel a Lille is érintett.

A Milan arra törekszik, hogy megegyezésre jusson Leaóval az új szerződésről, mivel nem szeretné elveszíteni az egyik legígéretesebb játékosát. A klub nem hajlandó meghallgatni a 70-80 millió eurónál alacsonyabb összegű ajánlatokat a portugál támadóért, aki több alkalommal is elmondta, hogy boldog a Milanban.

Fontos megjegyezni, hogy a játékos szerződésében lévő záradék alapján a klubváltása esetén az átigazolási ár bizonyos százaléka a korábbi csapatát, a Lille-t illeti.

17 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nem ismerhetjük a pontos részleteket, de elég érdekes az ügynökök kérdése. Egy fajta modern rabszolga kereskedelem folyik, ha ingyen viszik az ügyfeleiket adott csapatokhoz akkor már-már átigazolási árnak megfelelő összegeket kének jutalékként.
  Most pedig itt egy srác akinek ki kellene csengetni 16M-t!? Neki, vagy Mendesnek? Ha nem az ügynök köti a szerződéseket, nem ő keresi a kiskapukat…. akkor mit csinál egyáltalán?

 2. Ha lesz alternatívája (Rebic helyrejön mondjuk), akkor igazi sztár lesz a posztján. Idén is azért pukkadt ki szerintem, mert végigtolt mindent.

 3. Szerintem ez a Leao még koránt sem akkora sztár, hogy megállná a helyét komolyabb szinten. Remélem ezt ő is tudja magáról meg az ügynöke is.

 4. Arra gondoltam hogy nem függ a csapat tőle mert már mindenki elment csak Ibra van még ha jól tudom meg Romagnoli.

 5. Azért érdekes, hogy milyen magas igényei lesznek az embernek ha már rúg pár gólt… Azért még messze nem annyira stabil a teljesítménye, hogy ő neki csilliardokat kelljen fizetni..

  • Fiatal még, és egész szezonban nem volt helyettese. Ezért nem stabil. A szintje már tényleg a klasszis szintet súrolja, ha nem is éri el. Sok csapat adna már szerintem neki 10 körüli fizut, úgyhogy így is örüljünk, ha marad 5-6 millióért.

   Arról nem is beszélve, hogy új vezetőséggel elvileg ezzel nem is lesz probléma, ha nem lett volna váltás, szerinte már lenne megegyezés is, csak most húzzák kicsit az időt, én is ezt tenném.

 6. Szerintem jó játékos az egyik legjobb a jelenlegi keretben. Lehet, hogy az új tulajtól akarnak több fizut kicsikarni. Pl. miért focizzon 4,5 millió euróért, ha a 5,5 milliót is Megadnád neki?!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet