Lazio-Milan: Ki volt a meccs legjobbja?

9

A Milan vasárnap este idegenben nagyon fontos győzelmet aratott a Lazio ellen a 34. fordulóban és a mérkőzést követően szavazást indítottunk a Rossoneri szurkolók körében, hogy ki nyújtotta a legjobb teljesítményt a csapatból.

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nálam is Tonali lett, de akinek kifejezetten örülök az Rebic. Tőle indult az egész. Remélem visszatalál a régi formájához, de ahhoz játék kell, h újra legyen önbizalma. Nagyon szép csapatmunka volt

  2. Tonalit nagyon szeretem, Leao meg nem a szívem csücske, most mégis Leao-ra tettem a voksom. Első gólnál Ő adta a gólpasszt és egész mérkőzésen bolondot csinált az összes ellenfeléből, gyakorlatilag egyszemélyes veszélyforrás volt végig. Úgy hogy most Theo sem nagyon segített be neki. Második Tonali, harmadik meg a csapat egyben :).

  3. Az egyetlen szinte végig veszélyes ember Leao volt. Volt több gyenge próbálkozása és döntése, de azt csinált a bal oldalon, amit akart. Nem volt rá ellenszere a Laziónak. A gólpassza meg olyan volt, hogy azt a labdát tényleg nehéz lett volna nem berúgnia Giroud-nak. Ha nem játszott volna Calabria, egyértelműen a portugál lenne a Milan legjobbja…

  4. Leao tényleg kezd kilógni a csapatunkból, a sztár kategória felé. Tonali nagyon harcos, jó hogy nálunk van. Aki nagyon meglepett, az Messias, sokat robotolt, cselei is bejöttek, kár hogy az utolsó lövése nem kötött ki a hosszúban. Rebicben talán megmozdult valami, volt egy két jó húzása. Kessie már Barcelónában van.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet