Az Olasz kupából való kiesést követően újabb nehéz mérkőzés vár a Milanra, hiszen az olasz bajnokság 34. fordulójában Rómába látogat, ahol a Lazio vendégeként lép pályára. Stefano Pioli megtartotta mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját.

A ROSSONERI FORMÁJÁRÓL
“Teljes mértékben tisztában vagyunk a fejlődési folyamatunkkal – ez egy izgalmas és felvillanyozó időszak. Versenyben vagyunk a bajnoki címért és még hátra van öt mérkőzés. Csak erre a meccsre koncentrálunk és motiváltak vagyunk. Képesek vagyunk még több érzelmet és győzni akarást beleadni, amivel túlléphetünk a határainkon és ez segíthet abban, hogy olyan dolgot vigyünk véghez, ami a szezon elején még lehetetlennek tűnt. Tűznek kell lennie a szívünkben és jégnek az ereinkben.”

A SZURKOLÓK TÁMOGATÁSÁRÓL
“Ők a legjobbak. Ők már megnyerték a Scudettót. Mindig támogatnak, motiválnak és hajtanak minket. A szenvedélyük rengeteg energiát ad és ezen a mérkőzésen is extra lendületet adhatnak nekünk.”BENNACERRŐL
“Ismael gyors ütemben fejlődik és úgy gondolom, hogy egyre jobb lesz a játék mindkét fázisában, azaz védekezésben és támadásban is. Keményen dolgozik, hogy mindig a legjobb formáját hozza és jól olvassa a játékot. Sajnos a Lazio ellen nem lesz bevethető, mivel még nem épült fel teljesen a bokasérüléséből, amit az Inter elleni derbin szedett össze.”

IBRAHIMOVICRÓL ÉS REBICRŐL
“Zlatan vezére ennek a csapatnak, a sikerre való éhsége csillapíthatatlan. Hihetetlen munkát tesz bele annak érdekében, hogy bevethető legyen. Jól edzett és velünk utazik Rómába, ahogy Rebic is. Ante miatt nincs ok aggodalomra. Krónikus íngyulladással bajlódik a térdében és ez a keddi mérkőzés előtt is jelentkezett, de szerencsére két nap után rendbe jött és visszatért a csapathoz.”

A LAZIÓRÓL
“Sarri csapata magasan védekezik és kiváló támadásokat vezet. Arra számítok, hogy jól fogják járatni a labdát annak érdekében, hogy kiszolgálják Immobilét. Nagyszerű teljesítményt kell nyújtanunk, élesen járatni a labdát és kihasználni a területeket. Oda kell figyelnünk arra, hogy az ellenfél hátul tömören védekezik.”

A TÁMADÓJÁTÉKRÓL
“Kevesebb gólt szereztünk, mint amennyit kellett volna. A kapu előtt mindig jól nézünk ki, de nem vagyunk elég pontosak. Nem szabad megfeledkeznünk a helyezésünkről és arról sem, hogy egyike vagyunk annak a két csapatnak, amely a Juventus mellett a legtöbb pontot gyűjtötte a szezon második felében. Szeretnénk a bajnokság végéig az élen maradni.”

AZ INTER ELLENI VERESÉGRŐL
“A derbi elvesztése nagy csalódás volt. A játék kulcsfontosságú pillanataiból nem jöttünk ki jól, de ez egy teljesen más megmérettetés és ez az eredmény nem zavarhatja meg a bajnokság utolsó néhány mérkőzését. Minél több idő telik el, annál közelebb vagyunk a végéhez és annál fontosabbá válik minden eredmény. Most nem az a fontos, hogy a csalódottságról beszéljünk, hanem csak a mai meccs számít. Nem feledkezhetünk meg arról a két dologról, ami számunkra kulcsfontosságú: jól játszottunk és a teljesítményünk is jó volt. Ezt szeretnénk fenntartani a szezon végéig és minden hátralévő mérkőzésünket meg kell nyernünk.”

A HULLÁMVÖLGYEKRŐL
“Úgy gondolom, hogy csak rajtunk múlik, hogy a szezon hátralévő szakasza felfelé ívelős lesz vagy pedig lejtős. A hozzáállásunktól függ és attól, hogy mennyire játszunk csapatként. A múltban leküzdöttük a nehézségeket és ennek magabiztosságot kell adnia.”

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Kedves Lansky,

   A billentyűzet előtt mindig jol nézel ki. 😉🤌

   Ahogy a Mester hozzászólásait és főként annak egy-egy mondtatát kritizálod, azt nem értem. Elmondod kérlek tisztelettel, hogy miért teszed ezt? Valójában mi nem tetszik Neked ezen az emberen akivel második évad óta versenyben vagyunk a Scudettoert.

 1. Egy idő után már herótja van az embernek ezektől a meccs előtti nyilatkozatoktól…”Fejlődési folyamat”
  “Még több érzelem” “fejlődünk meccsről meccsre” és társait kell évek óta hallgatni….
  Kevesebb beszéd több játék.

  • Na most, hogy nyertünk.
   És most, hogy ilyen körülmények között is.
   Na! Most is unalmas minden???

   Tudod mi unalmas. Az ahogy a szurkolás helyett folyamatosan negatív módon nyilvánultok meg.

   Na az unalmas!

 2. Igen,ez nagy duma-a kapu elött jól nézünk ki…..
  Ahogy a gól elött vagyunk mindig…..
  😄😄😄

 3. A célegyenesben nem vigasztalhatja őket, hogy pancserek vagytok. Kihozta belőlük amit lehet. Több tehetséget nem tud nekik adni, maradt a pszichológia.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet