Maldini reagált a Milan esetleges eladására

7

Paolo Maldinit, a Milan technikai igazgatóját meginterjúvolták a Genoa elleni mérkőzésen és elmondta, hogy a téli átigazolási időszakban azért nem tudták érdemileg megerősíteni a támadósort, mert ehhez nem állt rendelkezésükre elegendő pénzösszeg. Az olasz igazgató kommentálta a klub eladásáról felmerült híreket is, miszerint a bahreini Investcorp kizárólagos tárgyalásokat folytat az Elliottal.

A JANUÁRI MERCATÓRÓL
“Januárban nem volt lehetőségünk beavatkozni a támadósor megerősítése érdekében. Erősnek érezzük magunkat. Jól kezdtük a 2022-es évet és nagyon jó eredményeink vannak. Ami a védelmet illeti: Kalulu minden előzetes várakozást felülmúlt a teljesítményével. Ibrahimovic? A hosszan tartó távolléte problémát jelent.”

ORIGIRŐL
“Még hátra van néhány meccs, egyelőre csak az aktuális szezonra szeretnék fókuszálni.”A SCUDETTO NYOMÁSÁRÓL
“Az edzővel is beszéltünk erről. Valószínűleg van egy kis nyomás, amihez ezek a játékosok nincsenek hozzászokva. Nagyon kevés játékosunk van a keretben, aki már versenyzett a bajnoki címért.”

A KLUB ELADÁSÁRÓL
“Keveset tudok erről. Természetes, hogy idővel eljön a pillanat, amikor a Milan is eladásra kerül. Nem tudom, hogy ez mikor fog megtörténni. Úgy gondolom, hogy néhány héttel a szezon vége előtt mindenkinek az az érdeke, hogy megpróbáljuk megnyerni a bajnokságot. Emellett az Olasz kupa elődöntőjében is ott vagyunk.”

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nesze semmi fogd meg jól nyilatkozat, de így van ez jól..
    5 fordulóval a bajnokság vége előtt nem feltétlen a Klub eladásával kell foglalkozni..

  2. “Keveset tudok erről. Természetes, hogy idővel eljön a pillanat, amikor a Milan is eladásra kerül. Nem tudom, hogy ez mikor fog megtörténni”

    Tehát a hír igaz.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet