Totti tanáccsal látta el Ibrahimovicot

3

Francesco Totti, a Roma korábbi legendája azt tanácsolja Zlatan Ibrahimovicnak, hogy csak abban az esetben folytassa a játékot, ha élvezi a futballt és fizikálisan alkalmasnak érzi magát.

Totti 2017 májusában vonult vissza a profi labdarúgástól és az utolsó szezonjában gyakran volt sérült és 18 meccsen kevesebb mint 400 játékpercet töltött a pályán a Serie A-ban. Akkoriban nagyon keveset játszott, többnyire csak csereként. Totti a Gazzettának adott nyilatkozatában megosztotta a személyes tapasztalatait, hogy milyen volt számára 40 évesen futballozni és beszélt Zlatan Ibrahimovicról is.

“Az utolsó szezonomat még a legnagyobb ellenségemnek sem kívánnám. Amikor egy játékos megszokja, hogy mindig a cserepadról száll be, akkor szépen lassan elveszíti a meccsritmusát. Amikor csereként beállsz és rájössz, hogy fejben még pontosan tudod, hogy mit kell tenned, azonban a lábaid csak egy pillanattal később reagálnak.” – mondta Totti.“A futball szerelmeseként remélem, hogy Ibra folytatni tudja a játékot. Ez egy ajándék lenne mindenkinek, aki követi ezt a sportágat. A döntés túlságosan személyes jellegű. Remélem, hogy addig folytatja, amíg a kedve tartja, de csak akkor, ha a teste lehetővé teszi számára, hogy meghatározó legyen a pályán, ahogy mindig az egész karrierje alatt.”

“Mindenki szereti Ibrát a imidzse és az általa gyakorolt hatása alapján. Vigyáznunk kell, hogy ne váljunk olyan zászlóvá, amelyet csak szükség esetén lengethetünk. Azon a napon, amikor befejezi, azonnal tudatosulni fog Ibrában, hogy mit akar csinálni.”

“Remélem, hogy ki fogja tárni a kezét és szerezni fog néhány gólt a szezon utolsó fordulóiban.”

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ibra még játszani akar, de a teste lehet megállítja. Nem kellene a nimbuszát rombolni. Köszönjük szépen amit a klub ért tett!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet