Ronaldo szavai a 2007-es Milanba igazolásáról

0

Ronaldo Nazario felidézte a 2007-es Milanba való átigazolásának körülményeit és úgy véli, hogy a hanyatló formája ellenére hihetetlen élmény volt piros-fekete mezben játszani.

A korábbi Aranylabdás brazil csatár 2007 januárjában szerződött a Milanhoz, miután a klub megállapodott a Real Madriddal egy 8 millió eurós átigazolásról. Ronaldo másfél évet töltött a Milannál és összesen 20 tétmeccsen 9 gólt szerzett illetve 5 gólpasszt osztott ki.

“A korábbi csapataim közül továbbra is kötődőm az Interhez és a Real Madridhoz. Mielőtt a Milanhoz igazoltam, megpróbáltam visszatérni az Interbe és felhívtam Morattit is, de nem történt semmi.” – mondta Ronaldo a klubváltásáról. “A Milannál próbálkoztam, de akkoriban már hanyatlóban voltam. Mindenesetre hihetetlen élmény volt a Milanban játszani. A klub rendkívül fejlett technológiával és infrastruktúrával rendelkezett és ezzel tisztában voltam.”Ronaldo mindössze néhány játékoshoz hasonlóan (Giuseppe Meazza, Zlatan Ibrahimovic, Enrico Candiani, Aldo Cevenini) elmondhatja magáról, hogy mindkét milánói együttes színeiben betalált a derbiken. A brazil csatár 2007 márciusában vette be a korábbi csapatának kapuját Rossoneri-mezben és látványosan megünnepelte a találatot.

“Nem tudom, hogy ezzel kit akartam provokálni, a szurkolókat vagy Morattit. Nem volt rá semmi okom, de fiatal voltam…”

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet